Στο ένα εκατομμύριο δολάρια ορίστηκε η εγγύηση για τους τρεις πρώην αστυνομικούς, που είναι συγκατηγορούμενοι του Ντέρεκ Τσόβιν, του πρώην αστυνομικού που κατηγορείται για τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Υπενθυμίζεται πως, κατά τη χθεσινή ημέρα, εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων ορίστηκε και στον βασικό κατηγορούμενο, Ντέρεκ Τσόβιν, ο οποίος κρατείται από τις αρχές και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού.

Σύμφωνα με το δίκτυο FOX9, Αμερικανός δικαστής έθεσε για τους τρεις υπόλοιπους κατηγορουμένους, εγγύηση που φτάνει από το ένα εκατομμύριο έως τις 750.000 δολάρια, υπό συνθήκες.

Την Τετάρτη, στους πρώην αστυνομικούς της Μινεάπολις, Του Τάο, Τόμας Λέιν και Αλεξάντερ Κουένγκ, ασκήθηκαν κατηγορίες για συνεργεία και για υποκίνηση ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη για τον πρώην αστυνομικό Τσόβιν έχει οριστεί για τις 8 Ιουνίου, ενώ κάθε ένας από τους πρώην αστυνομικού αντιμετωπίζει μέχρι και 40 χρόνια φυλάκισης, σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα της Μινεσότα, Κιθ Έλισον.