Εξαφάνιση Μαντλίν: Κίνδυνος να αποφυλακιστεί ο βασικός ύποπτος και καταδικασμένος βιαστής

Εξαφάνιση Μαντλίν: Κίνδυνος να αποφυλακιστεί ο βασικός ύποπτος και καταδικασμένος βιαστής

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, που εκτίει ποινή φυλάκισης σε γερμανική φυλακή για τον βιασμό μίας 72χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας στο Αλγκάρβε το 2005, δηλαδή μόλις 18 μήνες πριν από την εξαφάνιση της Μαντλίν, έγινε γνωστό ότι μπορεί να αφεθεί ελεύθερος εντός ημερών καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να γίνει η αναστολή της ποινής του.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές προσπαθούν απεγνωσμένα να αποδείξουν ότι ήταν αυτός που άρπαξε το τρίχρονο κορίτσι από το κρεβατάκι, ενώ παράλληλα αναζητούν την ανήλικη πρώην σύντροφό του από το Κόσοβο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από το 2017 και μετά, όπου οι έρευνες επικεντρώθηκαν πάλι σε εκείνον, ο 43χρονος έκανε διακίνηση ναρκωτικών και διαρρήξεις σε δωμάτια ξενοδοχείου και τουριστικά καταλύματα στην περιφέρεια Αλγκάβρε στην οποία ζούσε από το 1995 έως το 2007. Εκτός από την ποινή φυλάκισης που εκτίει, έχει σε βάρος του άλλες 17 καταδίκες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.