ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σφοδρή ρωσική αντίδραση για την παρουσία μισθοφόρων της Άγκυρας στην Λιβύη

Σφοδρή ρωσική αντίδραση για την παρουσία μισθοφόρων  της Άγκυρας στην Λιβύη

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών με δήλωση του επιβεβαίωσε την ύπαρξη Σύρων εξτρεμιστών μουσουλμάνων, μισθοφόρων του Ερντογάν, που πολεμούν στο πλευρό των δυνάμεων της Τρίπολης της Εθνικής Συμφωνίας (GNA) στην Τρίπολη.

Η Ρωσία και επίσημα πλέον προειδοποίησε ότι οι συνεχιζόμενες μάχες στη χώρα της Βορείου Αφρικής μπορούν να φέρουν «καταστροφικές συνέπειες».

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία της Μόσχας για την «καταστροφική» κατάσταση στη δυτική Λιβύη. Ενώ κάνει λόγω για «εγκληματικές ενέργειες από την πλευρά της GNA».

Η Ζαχάροβα ανέφερε ότι ένας μεγάλος αριθμός μαχητών ήρθε από τη Συρία για να πολεμήσει στη Λιβύη, μεταξύ των οποίων και τρομοκρατικές ομάδες.

Η εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι η ανακωχή που ανακοίνωσε ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα και στο πλαίσιο της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19 παραβιάστηκε από τον στρατό της GNA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.