ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Νέος «πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ: Δικαστικά έγγραφα «καίνε» τον Πρίγκιπα Άντριου – Φέρεται να συνευρέθηκε με ανήλικη

Νέος «πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ: Δικαστικά έγγραφα «καίνε» τον Πρίγκιπα Άντριου – Φέρεται να συνευρέθηκε με ανήλικη

Τα δικαστικά έγγραφα που βρίσκονται σε δικογραφία του 2015, και τα οποία εμπλέκουν τον πρίγκιπα Άντριου σε υπόθεση σεξουαλικής συνεύρεσης με ανήλικη, προκαλούν νέο «πονοκέφαλο» στο Μπάκιγχαμ.

Αν και ο ίδιος αρνείται την κατηγορία, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα δικαστήριο της Νέας Υόρκης, η συνεύρεση φέρεται ότι έγινε σε ιδιωτικό νησί του παιδόφιλου αυτόχειρα Τζέφρι Έπσταϊν στις Παρθένες Νήσους.

Ένα έγγραφο δείχνει ότι ο Έπσταϊν έδωσε εντολή στην ανήλικη που αναφέρεται ως Jane Doe # 3 και είναι γνωστή ως Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζούφρε, «να δώσει στον πρίγκιπα ό,τι ζητήσει και να του αναφέρει στη συνέχεια της λεπτομέρειες της σεξουαλικής κακοποίησης».

Ο Έπσταιν στρατολογούσε το κορίτσι να κάνει σεξ με ισχυρούς ανθρώπους για να αποκομήσει επιχειρηματικά, προσωπικά, πολιτικά και οικονομικά οφέλη, αλλά και να κερδίσει πιθανές πληροφορίες με τις οποίες θα μπορούσε να τους εκβιάσει. Σε αυτούς περιλαμβάνονται «πολυάριθμοι εξέχοντες Αμερικανοί πολιτικοί, ισχυροί επιχειρηματίες, ξένοι πρόεδροι, καθώς και γνωστοί πρωθυπουργοί και άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες», αναφέρεται.

Ο Άντριου ασκούσε πιέσεις στους Αμερικανούς υπέρ του Έπσταϊν

Τα έγγραφα περιλαμβάνουν επιπλέον την καταγγελία ότι ο πρίγκιπας Άντριου προσπάθησε να κάνει ασκήσει πιέσεις στους Αμερικανούς, υπέρ του Έπσταϊν, για να του εξασφαλίσει μια «ευνοϊκή διευθέτηση».

Οι αποκαλύψεις εμπεριέχονται σε μέρος αστικής δικογραφίας του 2015 μεταξύ του Έπσταϊν και της Γκισλέιν Μάξγουελ από τη μία πλευρά και της Τζούφρε, που σήμερα είναι 36 ετών και κατήγγειλε το ζευγάρι για σεξουαλική κακοποίηση. Οι πληροφορίες δόθηκαν στη δημοσιότητα, καθώς το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των δικηγόρων της Μάξγουελ να παραμείνουν απόρρητα.

Πάντως, πηγές κοντά στον πρίγκιπα Άντριου και φίλοι του απορρίπτουν τις καταγγελίες ως αβάσιμες και αναληθείς.

Η καταγγέλουσα υποστηρίζει ότι μετείχε σε τρία σεξουαλικά όργια. Στο ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν ήταν η πρώτη περίπτωση που η Jane Doe #3 αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα. Οι άλλες δύο φορές συνέβησαν στο διαμέρισμα της Μάξγουελ στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, δεν αναφέρονται ημερομηνίες για τα καταγγελθέντα περιστατικά.

Ωστόσο, η Μάξγουελ φέρεται ότι προσέγγισε το κορίτσι ήταν ήταν 15 ετών, το 1999. Ο Έπσταϊν την κράτησε ως «σκλάβα του σεξ» από το 1999 έως το 2002, μέχρι που απέδρασε και έφυγε σε άλλη χώρα, σύμφωνα με το έγγραφο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόμοιες καταγγελίες για το πρίγκιπα Άντριου, περί σεξουαλικής συνεύρεσης με ανήλικη, διατάχθηκαν να διαγραφούν από τα αρχεία του δικαστηρίου το 2015, κατά τη διάρκεια αστικής υπόθεσης. Εκείνη την εποχή, ο δικαστής δεν είχε αποφανθεί για την ακρίβεια των ισχυρισμών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.