ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ουκρανία: Άνδρας απειλεί να ανατινάξει τράπεζα στο Κίεβο

Ουκρανία: Άνδρας απειλεί να ανατινάξει τράπεζα στο Κίεβο

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές, στο κέντρο του Κιέβου, καθώς ένας άνδρας απειλεί να ανατινάξει με βόμβα μία τράπεζα.

Το υποκατάστημα της τράπεζας βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Λέοναρντ στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας, Άντον Γερατσένκο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο, καθώς και ασθενοφόρα, σε περίπτωση που χρειαστεί να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Οι υπόλοιποι χώροι του κτιρίου έχουν ήδη εκκενωθεί, ενώ ο άνδρας -που είναι περίπου 30 ετών και όπως ισχυρίστηκε έχει τη βόμβα στο σακίδιο που έφερε στην πλάτη- κρατάει έναν όμηρο, με την απειλή όπλου. Πρόκειται για τον επικεφαλής του καταστήματος, ο οποίος ήταν εκείνος που επέλεξε να μείνει πίσω, ενώ οι υπόλοιποι υπάλληλοι αποχώρησαν αμέσως μετά την είσοδο του δράστη στην τράπεζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αστυνομία ξεκίνησε ήδη συνομιλίες με τον τρομοκράτη», συμπλήρωσε ο αναπληρωτής υπουργός, για να επισημάνει στη συνέχεια πως η ειδική αστυνομική επιχείρηση, που στήθηκε έχει το όνομα «Κεραυνός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.