ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κίεβο: Χειροπέδες σε άνδρα που απειλούσε να ανατινάξει τράπεζα – Κρατούσε όμηρο (φώτο – βίντεο)

Κίεβο: Χειροπέδες σε άνδρα που απειλούσε να ανατινάξει τράπεζα – Κρατούσε όμηρο (φώτο – βίντεο)

Η αστυνομία του Κιέβου προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα, που απειλούσε να ανατινάξει με βόμβα μια τράπεζα. Μάλιστα κρατούσε και μια όμηρο.

Οι ειδικές δυνάμεις της ουκρανικής αστυνομίας συνέλαβαν στο Κίεβο τον άνδρα που κράτησε όμηρο μία υπάλληλο σε τράπεζα, έγινε γνωστό από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών της χώρας, Αντόν Γκερασένκο.

Οι αρχές απελευθέρωσαν την όμηρο, η οποία δεν τραυματίστηκε.

Όπως εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, η επιχείρηση διεξήχθη από τις ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας (SBU).

Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter από τις SBU διακρίνεται ο δράστης με χειροπέδες, ενώ έχει μεταφερθεί σε ένα βανάκι από δύο ένοπλους άνδρες.

https://twitter.com/TrapieLLo/status/1290289927691927553

«Μια δίκη και μια μακρά ποινή κάθειρξης» τον περιμένουν, σημείωσε ο Γκερασένκο.

Νωρίτερα, ο ίδιος έγραψε στο Facebook ότι ο άνδρας εισέβαλε στην τράπεζα το μεσημέρι τοπική ώρα, είπε στους υπαλλήλους ότι έχει εκρηκτικό μηχανισμό στο σακίδιό του και τους ζήτησε να καλέσουν την αστυνομία.

Οι υπάλληλοι της τράπεζας έφυγαν από το γραφείο, ενώ η επικεφαλής του καταστήματος παρέμεινε εκεί (ως όμηρος), ανέφερε ο Γκερασένκο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δράστης είναι υπήκοος Ουζμπεκιστάν, είναι ηλικίας 32 ετών και προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρά του.

Αργότερα, ο Γκερασένκο είπε σε τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα ότι ο δράστης ζήτησε να δώσει συνέντευξη σε δημοσιογράφους. Η αστυνομία επέτρεψε σε δημοσιογράφους να συνομιλήσουν μαζί του προτού κάνει έφοδο στο κτίριο.

«Σύμφωνα με τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόκειται για έναν ψυχικά διαταραγμένο άνθρωπο», ανέφερε ο Αντόν Γκερασένκο, σημειώνοντας πως δεν έχει εξακριβωθεί εάν ο δράστης είχε πραγματικά στην κατοχή του εκρηκτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.