ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Ν.Τραμπ επικοινώνησε με τον Ε.Μακρόν για την αποστολή βοήθειας στη Βηρυτό

Ο Ν.Τραμπ επικοινώνησε με τον Ε.Μακρόν για την αποστολή βοήθειας στη Βηρυτό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Γάλλος ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν, με αφορμή τη φονική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και ο Γάλλος ομόλογός του συμφώνησαν να συνεργαστούν με τους εταίρους τους για την παροχή άμεσης βοήθειας στο Λίβανο μετά την έκρηξη που ισοπέδωσε μέρος της λιβανέζικης πρωτεύουσας και σκόρπισε το θάνατο σε 150 ανθρώπους, ενώ 5.000 είναι οι τραυματίες και πολλές χιλιάδες οι άστεγοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συνεργαστούν με τους διεθνείς εταίρους για να παρέχουν άμεση βοήθεια στο λαό του Λιβάνου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζουντ Ντιρί, ο οποίος πρόσθεσε πως οι δύο ηγέτες συζήτησαν και για τη σημασία της επέκτασης του εμπάργκο όπλων των ΗΠΑ στο Ιράν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.