ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τεταμένη η κατάσταση στην βόρεια Συρία – Τουρκικά UAV εκτελούν αποστολές αναγνώρισης κατά του συριακού στρατού

Τεταμένη η κατάσταση στην βόρεια Συρία – Τουρκικά UAV εκτελούν αποστολές αναγνώρισης κατά του συριακού στρατού

Σύμφωνα με μια πηγή που βρίσκεται στο μέτωπο στην κοντινή Χαμά, τα τουρκικά μη-επανδρωμένα αεροσκάφη πραγματοποιούν ως επί το πλείστον αποστολές αναγνώρισης επί των περιοχών του Συριακού Στρατού. Αυτό άλλωστε είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι Συριακές δυνάμεις μετακινούνται προς συγκεκριμένες περιοχές στην επαρχία του Ιντλίμπ.

Ταυτόχρονα, έχουν εμφανιστεί νέες αναφορές σχετικά με τους υποστηριζόμενους από την Τουρκία αντάρτες και τους τζιχαντιστές συμμάχους τους ότι μετακινούν ενισχύσεις προς τη νότια περιοχή του Ιντλίμπ, εν μέσω φόβων για νέα επίθεση από τον Συριακό Αραβικό Στρατό και τους συμμάχους του.

Οι αναφορές που δημοσιεύτηκαν από ακτιβιστές και κανάλια της αντιπολίτευσης την Παρασκευή και το Σάββατο σημειώνουν ότι οι αντικαθεστωτικοί αντάρτες προετοιμάζουν την άμυνά τους για πιθανή επίθεση του Συριακού Στρατού στην περιοχή Jabal Al-Zawiya.

Αν και το υπουργείο Άμυνας της Συρίας δεν έχει δηλώσει επισήμως την πρόθεσή του να ξεκινήσει μια νέα επίθεση στο νότιο Ιντλίμπ, τοπικές πηγές του στρατού κάνουν λόγο για μετακίνηση ενισχύσεων στην Jabal Al-Zawiya και την ανάπτυξη βαρέων όπλων σε αυτό το στρατηγικό μέτωπο.

Ο αραβικός στρατός της Συρίας κατάφερε να καταλάβει ένα μεγάλο μέρος από τις επαρχίες Ιντλίμπ και Χαλέπι, ωθώντας τον τουρκικό στρατό να εμπλακεί περισσότερο στη βορειοδυτική Συρία.

Αυτή η κατάληψη κορυφώθηκε με μια επίθεση εναντίον των τουρκικών δυνάμεων, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες στρατιώτες από τις μονάδες του τελευταίου στο Ιντλίμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τουρκία απάντησε, εξαπολύοντας μια μεγάλης κλίμακας επίθεση εναντίον του Συριακού Αραβικού Στρατού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.