Συνελήφθησαν «μακρυχέρηδες» από την Βουλγαρία στην Αθήνα – Για χρόνια καταζητούμενοι από την Interpol

Συνελήφθησαν «μακρυχέρηδες» από την Βουλγαρία στην Αθήνα – Για χρόνια καταζητούμενοι από την Interpol

Σε μία πολύ σημαντική σύλληψη έφτασε η ελληνική αστυνομία, καθώς κατάφερε να βάλει χειροπέδες σε νεαρό ζευγάρι Βούλγαρων ληστών, που καταζητούνται από την Interpol εδώ και πολλά χρόνια, καθώς παγιδεύτηκαν χθες το απόγευμα στα δίχτυα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας του Αερολιμένα Αθηνών.

Το ζευγάρι, που όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί ντυνόταν με ακριβά ρούχα και αξεσουάρ, επώνυμων οίκων του εξωτερικού, επισκεπτόταν μεγάλα malls και αφού κατασκόπευαν το χώρο και «στάμπαραν» τα θύματα τους αφαιρούσαν με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις πορτοφόλια και τσάντες.

Στη συνέχεια, μετέβαιναν σε μηχανήματα τραπέζων και έκαναν αναλήψεις μετρητών. Το ντουέτο των Βούλγαρων, είχαν απασχολήσει την Ιντερπόλ για την διεθνή τους δράση ενώ στο παρελθόν είχαν εκτίσει ποινή φυλάκισης και έπρεπε να δίνουν το παρών από το 2015 στο Τμήμα Αγίου Δημητρίου. Κάτι το οποίο δεν έκαναν παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του Ελευθέριος Βενιζέλος μετά από χτυπήματα που είχαν κάνει στις περιοχές του Αμαρουσίου, της Γλυφάδας και της Βούλας, από πληροφορίες κατάφεραν να τους εντοπίσουν και χθες το απόγευμα με μια οργανωμένη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας τους μπλόκαραν και τους πέρασαν χειροπέδες δίνοντας τέλος στη δράση τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πολλά συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας του Αερολιμενα Αθηνών που υπέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο και δουλεύοντας πέραν του ωραρίου τους καθημερινά και συστηματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα την συγκεκριμένη υπόθεση κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα που ήταν η σύλληψη των εν λόγω ατόμων» τονίζει ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αςτυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Ηλίας Βρέντας ο οποίος υπηρετεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.