ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεγάλη κινητοποίηση της ρωσικής Αεροπορίας: Συνεχείς πτήσεις μεταφορικών αεροσκαφών στη Συρία

Μεγάλη κινητοποίηση της ρωσικής Αεροπορίας: Συνεχείς πτήσεις  μεταφορικών αεροσκαφών στη Συρία

Επτά στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη κατευθύνθηκαν συγχρόνως προς τη Συρία, αποτελούμενα ένα πραγματικά εναέριο κομβόι.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, έστειλε ένα ολόκληρο κομβόι αεροσκαφών Il-76 στη ρωσική αεροπορική βάση Χμέιμιμ στη Συρία.

Η αποστολή δημιούργησε ερωτήματα στους Ρώσους εμπειρογνώμονες που εικάζουν για την παράδοση μιας μεγάλης παρτίδας άγνωστων οπλικών συστημάτων στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας. Ωστόσο, δεν λείπουν και οι απόψεις ότι το φορτίο πιθανόν προορίζεται για τη Λιβύη.

Προς το παρόν δεν έχουν καταγραφεί απογειώσεις από την αεροπορική βάση Χμέιμιμ προς τη Λιβύη.

«Μια μεγάλη ομάδα μεταγωγικών αεροσκαφών Il-76 (7 στον αριθμό) απογειώθηκαν, απόψε, από το αεροδρόμιο Τσκαλόφσκι για τη Συρία. Εδώ και πολύ καιρό δεν είχε παρουσιαστεί τέτοια κίνηση. Μένει να δούμε που θα μεταβούν στη συνέχεια», ανέφερε στο Telegram ο Ρώσος που υπογράφει ως «Σημειώσεις του Κυνηγού», που παρακολουθεί τις εναέριες κινήσεις στη Ρωσία.

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, θωρακισμένα οχήματα και ο εξοπλισμός αεροπορικής άμυνας ενδέχεται να βρίσκονται επί των στρατιωτικού αεροσκάφους Il-76, υπό την προϋπόθεση ότι τα αεροσκάφη αποστέλλονται στην Αραβική Δημοκρατία, ωστόσο, μέχρι την τρέχουσα ώρα, δεν υπάρχουν επίσημες δηλώσεις ούτε από το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ούτε η Δαμασκός ανέφερε σχετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/200_zoka/status/1298605621005234176

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.