Nikolai Dzhumagali: O κανίβαλος που μαγείρευε τα μέλη των θυμάτων του και τα σέρβιρε σε φίλους του

Nikolai Dzhumagali: O κανίβαλος που μαγείρευε τα μέλη των θυμάτων του και τα σέρβιρε σε φίλους του

Ο Nikolai Dzhumagaliev ακρωτηρίαζε, σκότωνε και κακοποιούσε σεξουαλικά τα νεκρά θύματα του και στη συνέχεια μαγείρευε τα μέλη τους και τα σέρβιρε σε φίλους του.

Μεταξύ του 1979 και του 1981, και στη συνέχεια από το 1989 έως το 1991, ο Dzhumagaliev τρομοκρατούσε τα μικρά χωριά γύρω από το Καζακστάν, δολοφονώντας και κανιβαλίζοντας αθώες γυναίκες.

Μέχρι το 1979, δεν είχε δείξει κανένα σημάδι ότι πρόκειται να μετατραπεί σε αυτό το “τέρας”, καθώς μεγάλωσε μέσα σε μια κανονική οικογένεια. Όταν αποφοίτησε από το σχολείο, εντάχθηκε στον Σοβιετικό Στρατό. Όταν η θητεία του ολοκληρώθηκε, άρχισε να ταξιδεύει αρκετά και πειραματίστηκε σε αρκετές δουλειές.

Στην συνέχεια, το 1977 όλα άλλαξαν…

Μετά την επιστροφή του στο Καζακστάν, και αφού είχε κολλήσει σύφιλη και τριχομονάδες από τις γυναίκες με τις οποίες είχε συνευρεθεί ερωτικά κατά την διάρκεια των περιπλανήσεων του, άρχισε να αναζωπυρώνεται το μίσος του για τις γυναίκες, θεωρώντας ότι όλες τους είναι πόρνες.

Μετά από δύο χρόνια, και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 1979, ο Dzhumagaliev αποφάσισε να απαλλάξει τον κόσμο από τις πόρνες και άρχισε να τις δολοφονεί. Είναι γνωστό ότι σκότωσε επτά γυναίκες, αλλά σε μια συνέντευξή του είπε ότι σκότωσε περίπου 50 με 100 γυναίκες.

Ο Dzhumagaliev παρέσυρε τις γυναίκες σε σκοτεινό τοπικό πάρκο, όπου τις βίαζε και τις σκότωνε με ένα τσεκούρι. Ήταν επίσης νεκρόφιλος, καθώς βίαζε τα θύματά του πριν, αλλά και αφού τα είχε δολοφονήσει. Ήταν μια διαδικασία που απολάμβανε, καθώς αποτελούσε μέρος της ιεροτελεστείας του. Ωστόσο, η διείσδυση στις ανοιχτές πληγές των γυναικών δεν ήταν η πιο φρικιαστική πράξη των δολοφονιών του…

Μαγείρευε ορισμένα μέλη των θυμάτων του, κάνοντας παραδοσιακά φαγητά με αυτά, ενώ στην συνέχεια αποθήκευε ότι είχε περισσέψει στο ψυγείο του, για να τα φάει την επομένη.

Συχνά καλούσε φίλους στο σπίτι του, σερβίροντας τους ανθρώπινο κρέας, κάνοντας και τους ίδιους κανίβαλους εν αγνοία τους. Τον Δεκέμβριο του 1981, έκανε ένα πάρτι στο σπίτι του, προσκαλώντας αρκετούς ανθρώπους, ένας από τους οποίους δεν πρόκειται να έφευγε ζωντανός. Λίγο μετά την άφιξη των επισκεπτών του, ο Dzhumagaliev παραμέρισε έναν εξ’ αυτών σκοτώνοντας τον.

Το εγκλήμα του αποκαλύφθηκε όταν κάποιοι καλεσμένοι του πήγαν στην κουζίνα και εντόπισαν ένα διαμελισμένο κεφάλι από το τελευταίο θύμα του Nikolai.

Αμέσως σοκαρισμένοι ειδοποίησαν την αστυνομία και παρότι ο κανίβαλος κατάφερε να ξεφύγει τον συνέλαβαν την επόμενη μέρα.

Ο Dzhumagaliev αποδείχτηκε παράφρων και κλείστηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα στη Τασκένδη. Το 1989, οι γιατροί αποφάσισαν να τον μεταφέρουν σε ένα άλλο ίδρυμα. Ο Nikolai εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι συνοδευόταν μόνο από μια νοσοκόμα και κατάφερε να δραπετεύσει. To 1991 συλλαμβάνεται ξανά στο Ουζμπεκιστάν, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν σε αυτή τη περίοδο έχει διαπράξει και άλλες δολοφονίες. Επέστρεψε σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα, από το οποίο πηγές αναφέρουν ότι δραπέτευσε ξανά τον Δεκέμβριο του 2015. Ωστόσο οι ρωσικές αρχές αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν το γεγονός.

Παρά τις πολλαπλές προσπάθειες των ειδησεογραφικών πρακτορείων να επιβεβαιώσουν το που βρίσκεται, η ακριβής τοποθεσία του Nikolai Dzhumagaliev παραμένει ένα μυστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.