ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη στη Φωκίδα Αλβανός διεθνώς καταζητούμενος δολοφόνος

Συνελήφθη στη Φωκίδα Αλβανός διεθνώς καταζητούμενος δολοφόνος

Στα «χέρια» αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Άμφισσας – Δελφών «έπεσε», ένας αλλοδαπός αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος κατά τη διάρκεια ελέγχου στοιχείων διαπιστώθηκε ότι ήταν διεθνώς καταζητούμενος δολοφόνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία που είχε εκδώσει το τμήμα της αλβανικής Ιντερπόλ, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας, ο οποίος διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την έκδοσή του στην Αλβανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.