ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργή Ρεπομπλικανών με Twitter-gate: «Κανένα μονοπώλιο δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να διαλέγει ποιος θα μιλήσει»

Οργή Ρεπομπλικανών με Twitter-gate: «Κανένα μονοπώλιο δεν θα πρέπει να είναι σε θέση να διαλέγει ποιος θα μιλήσει»

Ως «απολύτως κατακριτέο» χαρακτηρίζει ο ηγέτης της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία, Μιτς ΜακΚόνελ τ’ ότι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπλόκαραν τη διάδοση ενός δημοσιεύματος που αφορούσε τον γιό του Τζο Μπάιντεν.

«Δεν πρέπει να υπάρχει κανενός είδους αστυνόμευσης του λόγου σε αυτήν τη χώρα», δήλωσε ο ΜακΚόνελ, μιλώντας στο Μάριον του Κεντάκι.

«Δεν νομίζω ότι κανένα μονοπώλιο θα πρέπει να είναι σε θέση να διαλέγει και να επιλέγει ποιος θα μιλήσει», ανέφερε, εκφράζοντας στήριξη στις κινήσεις Ρεπουμπλικανών γερουσιαστών, που σκοπεύουν να κλητεύσουν τον επικεφαλής του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ.

Νωρίτερα σήμερα το Twitter μπλόκαρε προσωρινά και τον λογαριασμό της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ επειδή ανήρτησε ένα βίντεο για τον Χάντερ Μπάιντεν, τον γιο του Τζο Μπάιντεν, που όπως λέει παραβιάζει τους κανόνες χρήσης της πλατφόρμας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Λίντσεϊ Γκράχαμ και οι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές Τεντ Κρουζ και Τζος Χόουλι ανέφεραν ότι η Επιτροπή θα ψηφίσει για την κλήτευση στις 20 Οκτωβρίου και σχεδιάζει να καλέσει για ακρόαση τον Ντόρσεϊ την επόμενη Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.