ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φρίκη στο Παρίσι: Εξτρεμιστής μουσουλμάνος αποκεφάλισε δάσκαλο σε σχολείο φωνάζοντας «Aλαχού Aκμπαρ»

Φρίκη στο Παρίσι: Εξτρεμιστής μουσουλμάνος αποκεφάλισε δάσκαλο σε σχολείο  φωνάζοντας «Aλαχού Aκμπαρ»

Τρομοκρατική επίθεση πραγματοποίησε ένας ακόμα ισλαμιστής στο Παρίσι, «φωλιά» των ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων αποκεφαλίζοντας έναν άνδρα και τραυματίζοντας έναν άλλον φωνάζοντας «Αλαχού Άκμπαρ».

Η γαλλική αστυνομία αντάλλαξε πυρά με τον ένοπλο δράστη και τον σκότωσε.

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Σεπτεμβρίου είχε σημάνει συναγερμός στο Παρίσι καθώς ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε πολίτες στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα είναι δάσκαλος σε σχολείο σε προάστιο του Παρισιού. Ο αποκεφαλισμός έγινε την ώρα που έδινε μάθημα σε παιδιά, γύρω από την ελευθερία της έκφρασης, δείχνοντας σκίτσα του Μωάμεθ, και ο δράστης φέρεται να είναι γονέας παιδιού.

Μάλιστα ο δράστης αναφέρεται ως 18χρονος Τσετσένος, αλλά είναι άγνωστο εάν ήταν γονέας ή όχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/SVNewsAlerts/status/1317151006933897216

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.