ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Έλληνας ιερέας στη Νίκαια: «Είμαστε σε μια κατάσταση αγωνίας – Το κακό παραμονεύει καθημερινά πλέον»

Έλληνας ιερέας στη Νίκαια: «Είμαστε σε μια κατάσταση αγωνίας – Το κακό παραμονεύει καθημερινά πλέον»

Πολύ κοντά στην εκκλησία της Νίκαιας, όπου εκτυλίχθηκε η ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση, βρίσκεται ο Άγιος Σπυρίδωνας. Ιερέας της εκκλησίας είναι ο πατήρ Μιχαλής Σεληνιωτάκης, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της φονικής, ισλαμιστικής επίθεσης με τρεις νεκρούς.

«Ήμουν στον ναό και πληροφορήθηκα από τις αρχές εδώ για το συμβάν, μας ενημέρωσαν για να λάβουμε κάποια μέτρα προστασίας για να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο που καραδοκεί από στιγμή σε στιγμή στη ζωή μας», δήλωσε ο πατήρ Μιχαήλ Σεληνιωτάκης, Ιερέας Ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Νίκαιας – Κυανής Ακτής – Μονακό, ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης, επίθεση σε εκκλησία της Νίκαιας, στη Γαλλία, και σκότωσε τρεις ανθρώπους προτού συλληφθεί από την αστυνομία.

«Είμαστε συγκλονισμένοι», ανέφερε ο ιερέας, ενώ προσέθεσε τα εξής:

«Η συγκυρία αυτή την στιγμή εξαιτίας των σχέσεων Ελλάδας – Τουρκίας καθώς επίσης και η σχέση μεταξύ Μακρόν και Ερντογάν, η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία στην περιοχή ενδεχομένως να είναι στόχος και γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε λάβει κάποια επιπλέον μέτρα και η αστυνομία έχει στείλει περιπολικό που βρίσκεται στην πόρτα της εκκλησίας μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ενας νεκρός είναι ο νεωκόρος του ναού τον οποίο γνώριζα χρόνια. Και δύο κυρίες που ατύχησαν να βρεθούν μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος μόνο ανθρώπινα χαρακτηριστικά έχει. Είμαστε σε μια κατάσταση αγωνίας, το κακό παραμονεύει καθημερινά πλέον», σημείωσε ακόμη ο κληρικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.