Ο Ι.Αλίγιεφ στήριξε τον… Ν.Πασινιάν μιλώντας προς τους Αρμένιους: «Οι προκάτοχοί του φταίνε όχι αυτός»

Ο Ι.Αλίγιεφ στήριξε τον… Ν.Πασινιάν μιλώντας προς τους Αρμένιους: «Οι προκάτοχοί του φταίνε όχι αυτός»

Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ κατά τη σύνοδο κορυφής της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών- ΚΑΚ, στήριξε (!) τον νυν πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, λέγοντας ότι «ο στρατός της Αρμενίας, ο οποίος ηττήθηκε από τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν, δεν δημιουργήθηκε από αυτόν αλλά από τους προκατόχους του»!

Όπως τόνισε «ο Στρατός της Αρμενίας είναι έργο των πρώην επικεφαλής, του Σερτζ Σαργκσιάν και του Ρόμπερτ Κοτσαριάν».

«Ο στρατός που ηττήθηκε κατά τη διάρκεια των μαχών στο Καραμπάχ, δεν ήταν στρατός του Πασινιάν, είναι ο στρατός που δημιούργησε ο Σαργκσιάν και ο Κοτσαριάν», είπε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της ΚΑΚ.

Σύμφωνα με τον Αλίγιεφ, αυτοί που προσπαθούν να «επιτεθούν» στον Πασινιάν πρέπει να το καταλάβουν αυτό.

Τόνισε επίσης ότι τώρα η σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ πρέπει να συζητείται μόνο ως παρελθόν.

“Αυτή είναι ήδη ιστορία. Το καθεστώς κατάπαυσης του πυρός διατηρείται και νομίζω ότι θα γίνεται ισχυρότερο κάθε μέρα”, πρόσθεσε ο Αλίγιεφ.

Ο ίδιος ο Πασινιάν δεν είναι παρών στη σύνοδο κορυφής της ΚΑΚ λόγω του θανάτου του πατέρα του, όπως σημειώνει η Panarmenian.net.

Πηγή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.