ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γυναίκα μαχαίρωσε τον άνδρα της γιατί είδε φωτογραφίες του με άλλη – Τελικά… ήταν η ίδια νεότερη

Γυναίκα μαχαίρωσε τον άνδρα της γιατί είδε φωτογραφίες του με άλλη – Τελικά… ήταν η ίδια νεότερη

Η ζηλιάδα Λεονόρα από το Μεξικό μαχαίρωσε στα πλευρά τον άνδρα της με ένα κουζινομάχαιρο γιατί στο κινητό του βρήκε φωτογραφίες του να κάνει έρωτα με μια άλλη.

Χωρίς να του δώσει την ευκαιρία να της εξηγήσει, η ζηλιαρόγατα άρχισε να τον μαχαιρώνει, ενώ τον έβριζε χυδαία.

Από τις φωνές, οι γείτονες θορυβήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία, εντωμεταξύ ο τραυματισμένος άντρας κατάφερε να αφοπλίσει τη γυναίκα του και να την ηρεμήσει αρκετά ώστε να την ρωτήσει για ποιες φωτογραφίες τον μαχαίρωνε.

https://www.vimeo.com/500876670

Όντως, μέσα στο κινητό του Χουάν υπήρχαν καυτές φωτογραφίες με μια γυναίκα, μόνο που ήταν η σύζυγός του η Λεονόρα και όχι κάποια άλλη.

Απλά, είχαν τραβηχτεί μερικά χρόνια πριν και η γυναίκα του ήταν νεότερη, με αρκετά λιγότερα κιλά και μακιγιαρισμένη κι έτσι δεν αναγνώρισε τον εαυτό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού μετά την καταγγελία των γειτόνων και συνέλαβαν τη Λεονόρα, με τη ζηλιάρα γυναίκα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση, σύμφωνα με τον ιστότοπο Explica.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.