ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιντιανάπολη: Έφηβος σκότωσε 5μελή οικογένεια – Ανάμεσα στα θύματα και μια έγκυος μητέρα

Ιντιανάπολη: Έφηβος σκότωσε 5μελή οικογένεια – Ανάμεσα στα θύματα και μια έγκυος μητέρα

Για ένα φρικτό έγκλημα κατηγορείται ένας έφηβος, στην Ιντιανάπολη των ΗΠΑ, καθώς δολοφόνησε 5μελή οικογένεια. Τα θύματα ήταν ένας άνδρας, μία έγκυος γυναίκα 42 ετών και τα τρία τους παιδιά ηλικίας 19, 18 και 13 ετών.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής όταν τα άψυχα σώματά τους εντοπίστηκαν γεμάτα από σφαίρες. Από τη δολοφονική επίθεση διεσώθη ένας ακόμη νεαρός ηλικίας 19 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα το όνομα του υπόπτου δεν έχει δημοσιευθεί ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για άνθρωπο που έδρασε μόνος του, ενώ τα κίνητρα της μαζικής δολοφονίας είναι άγνωστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξιωματούχοι ανέφεραν ότι ήταν η μαζικότερη δολοφονία εδώ και δέκα χρόνια στην Ιντιανάπολη. Από την πλευρά τους οι γείτονες της οικογένειας εμφανίστηκαν συγκλονισμένοι έπειτα από τη δολοφονία τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.