ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με ασκήσεις κατά σκαφών «απαντά» η Ρωσία στα αμερικανικά αντιτορπιλικά που θα βρεθούν στην Μαύρη Θάλασσα (βιντεο)

Με ασκήσεις κατά σκαφών «απαντά» η Ρωσία στα αμερικανικά αντιτορπιλικά που θα βρεθούν στην Μαύρη Θάλασσα (βιντεο)

Η μεγάλης κλίμακας κοινές ασκήσεις της ρωσικής αεροπορίας της Νότιας Στρατιωτικής Περιοχής και της ναυτικής αεροπορίας του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, ξεκίνησαν πάνω από τα ομώνυμα ύδατα, αναφέρει το ρωσικό υπουργείο άμυνας.

Βομβαρδιστικά αεροσκάφη πρώτης γραμμής τύπου Su-24M και Su-34 μεταστάθμευσαν σε πολεμικά αεροδρόμια για τη διεξαγωγή κοινών ασκήσεων με μαχητικά Su-27SM και Su-30SM του στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Τα πληρώματα των αεροσκαφών θα πραγματοποιήσουν εκτοξεύσεις πυραύλων και ρίψη βομβών σε στόχους στην θάλασσα. Μια άλλη επιδίωξη τους είναι να επιβεβαιωθεί η ικανότητα εκτέλεσης πολεμικών αποστολών σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και σε εξαιρετικά χαμηλά υψόμετρα.

Εκτός από τα ρωσικά αεροσκάφη, ομάδα πυραυλακάτων πλοίων του στόλου της Μαύρης Θάλασσας θα λάβει μέρος στις ασκήσεις. Οι πιλότοι των μαχητικών θα εργαστούν σε σενάρια συνοδείας πλοίων.

Να σημειώσουμε ότι η Ουάσιγκτον ενημέρωσε την Άγκυρα για την διέλευση δύο αμερικανικών πολεμικών πλοίων μέσω του Βοσπόρου στην Μαύρη Θάλασσα, στην οποία θα παραμείνουν από τις 14-15 Απριλίου έως τις 4-5 Μαΐου, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιχειρησιακή παρουσία των αμερικανικών πολεμικών πλοίων στην Μαύρη Θάλασσα έχει «χαρακτήρα ρουτίνας», οι ΗΠΑ συντονίζουν τις ενέργειες αυτές με την τουρκική κυβέρνηση στο πλαίσιο της Συνθήκης του Μοντρέ, δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζoν Κίρμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.