ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ένταση στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου: Αναφορές για εκρήξεις

Ένταση στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου: Αναφορές για εκρήξεις

Τις προηγούμενες μέρες οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν ότι εκτοξεύτηκαν τρεις ρουκέτες από το Λίβανο στο Ισραήλ, αλλά η επίθεση δεν προκάλεσε ζημιές ή απώλειες.

Εκρήξεις και σειρήνες πολέμου ακούγονται τα τελευταία λεπτά στα σύνορα ανάμεσα στο Ισραήλ και τον Λίβανο σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα ισραηλινών μέσων ενημέρωσης.

Λίγο μετά την εμφάνιση των δημοσιευμάτων ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι οι σειρήνες έχουν ενεργοποιηθεί στην περιοχή Μισγκάβ Αμ η οποία και εντοπίζεται στα βόρεια της χώρας.

Παράλληλα με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν καταγράφηκαν ζημιές ή θύματα σε ισραηλινό έδαφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω της στρατιωτικής κλιμάκωσης ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) είχαν ανακοινώσει τις προηγούμενες μέρες ότι είχαν εκτοξευθεί τρεις ρουκέτες από τον Λίβανο χωρίς ωστόσο η επίθεση να προκαλέσει ζημιές ή ανθρώπινες απώλειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.