
Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ το πρωί του Σαββάτου (25/4) προχώρησαν στη σύλληψη ενός 68χρονου πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή, εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη του 68χρονου, ο οποίος υπηρετούσε στην Αχαΐα, έγινε σε σπίτι στην οδό Καποδιστρίου, όπου εντοπίστηκαν περισσότερα από δύο κιλά χασίς, ζυγαριές ακριβείας και μετρητά.
Μετά τη σύλληψή του, ακολούθησαν και άλλες έρευνες των Αρχών με αποτέλεσμα για την ίδια υπόθεση να συλληφθεί και ο γιος του με τις ίδιες κατηγορίες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.