ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαϊάμι: Κατέρρευσε κτίριο 12 ορόφων – Ένας νεκρός & πολλοί τραυματίες – Δείτε σοκαριστικές εικόνες και βίντεο

Μαϊάμι: Κατέρρευσε κτίριο 12 ορόφων – Ένας νεκρός & πολλοί τραυματίες – Δείτε σοκαριστικές εικόνες και βίντεο

Συναγερμός σήμανε στο Surfside της Φλόριντα έπειτα κατάρρευση κτιρίου 12 ορόφων, ενώ υπάρχουν φόβοι για νεκρούς και τραυματίες.

Σύμφωνα με την Dailymail, περισσότερα από 80 οχήματα διάσωσης ανταποκρίθηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης σε αναφορές για μερική κατάρρευση του κτιρίου στο Surfside της Φλόριντα, κοντά στο Miami Beach.

Το κτίριο, που πιστεύεται ότι είναι μια πολυκατοικία 11 ορόφων, που ονομάζεται Champlain Towers South κοντά στην 88η οδό και την Κόλις Άβενιου, στο Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντα, κατέρρευσε εν μέρει, επιβεβαίωσε η πυροσβεστική.

Οι σοκαριστικές εικόνες και βίντεο δείχνουν τεράστιους σωρούς από συντρίμμια. Η πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι πάνω από 80 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών ομάδων διάσωσης, βρίσκονται στη σκηνή. «Βρισκόμαστε σε σκηνή μερικής κατάρρευσης κτιρίου» αναφέρει η δήλωση.

Προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της κατάρρευσης, ενώ δυστυχώς υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες υπάρχουν αναφορές για άτομα που ουρλιάζουν κάτω από τα συντρίμμια.

Επιπλέον έχουν εκκενωθεί σπίτια στην περιοχή αλλά και ξενοδοχεία.

https://twitter.com/BrookeShaferTV/status/1407957267727724554

https://twitter.com/CBSNews/status/1407963195499819008

https://twitter.com/MiamiBeachPD/status/1407965307952566272

https://twitter.com/AkakpoJamal/status/1407961832246087684

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.