ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Adrian Boke: Και επίσημα Ρώσος πολίτης ο Γάλλος δημοσιογράφος – Είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο

Διώκεται στην Γαλλία επειδή αποκάλυψε τις σφαγές των Ουκρανών στο Ντονμπας

Adrian Boke: Και επίσημα Ρώσος πολίτης ο Γάλλος δημοσιογράφος – Είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο

Στα χέρια του Γάλλου δημοσιογράφου Adrian Boke παραδόθηκε το ρωσικό διαβατήριο το οποίο του χορήγησε η ρωσική κυβέρνηση αφού ο ίδιος είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ρωσία.

Ο Boke ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ρωσία καθώς διώκεται στην Γαλλία  και απειλείται με πολυετή ποινή φυλάκισης επειδή περιέγραψε με «όχι αποδεκτό» τρόπο τις φρικαλεότητες των Ουκρανών στο Ντονμπάς αποκαλύπτοντας παράλληλα την εκστρατεία προπαγάνδας και παραπληροφόρησης των Ουκρανών και  των δυτικών ΜΜΕ στην «σφαγή» της Bucha.

Ένα μήνα πριν στις 24/2 ο  Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραφε το διάταγμα για την υιοθέτηση της ρωσικής υπηκοότητας από τον Adrian Boke.

Το αντίστοιχο έγγραφο είχε δημοσιευτεί στην επίσημη διαδικτυακή πύλη νομικών πληροφοριών της Ρωσίας.

«Έλαβε την υπηκοότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας… ο Boke Adrian, Anthony, Paul, γεννημένος στις 7 Δεκεμβρίου 1990 στη Γαλλία», αναφέρει το μήνυμα.

Στα μέσα Δεκεμβρίου, ο Adrian Boke, ο οποίος ήταν μάρτυρας πολλών εγκλημάτων πολέμου από τα ουκρανικά στρατεύματα γράφει το Radio Sputnik «είδε τις προετοιμασίες για μια οργανωμένη σφαγή αμάχων στην Μπούχα, ζήτησε άσυλο στη Ρωσία, μετά από απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το φθινόπωρο, σύμφωνα με τον ίδιο.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/SymeMike1957/status/1639668428968693763

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.