ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση βομβιστή-καμικάζι στην Καμπούλ

Άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας επιχείρησαν να εξουδετερώσουν βομβιστή-καμικάζι σε σημείο ελέγχου, χωρίς όμως να καταφέρουν να αποτρέψουν την έκρηξη

Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση βομβιστή-καμικάζι στην Καμπούλ

Με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Telegram, η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας χθες Δευτέρα κοντά στο αφγανικό υπουργείο Εξωτερικών στην Καμπούλ, στην οποία έχασαν τη ζωή τους έξι άμαχοι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας επιχείρησαν να εξουδετερώσουν βομβιστή-καμικάζι σε σημείο ελέγχου, χωρίς όμως να καταφέρουν να αποτρέψουν την έκρηξη σε πολυσύχναστη περιοχή στο κέντρο της αφγανικής πρωτεύουσας.

Τους τελευταίους μήνες, στην πρωτεύουσα Καμπούλ και σε άλλα αστικά κέντρα του Αφγανιστάν, διαπράχθηκαν τρομοκρατικές ενέργειες και την ευθύνη για ορισμένες εξ αυτών ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Τον Ιανουάριο, έκρηξη έξω από το υπουργείο Εξωτερικών, την ώρα που εργαζόμενοι σε αυτό αποχωρούσαν από το κτήριο στο τέλος της βάρδιάς τους, προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.