ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγγλία: Κρατούμενη προσπάθησε να πνίξει δεσμοφύλακα με μαξιλαροθήκη – Οι υπόλοιπες κρατούμενες την έσωσαν (βίντεο)

Συγκλονιστικό στιγμιότυπο

Αγγλία: Κρατούμενη προσπάθησε να πνίξει δεσμοφύλακα με μαξιλαροθήκη – Οι υπόλοιπες κρατούμενες την έσωσαν (βίντεο)

Θύμα ενέδρας από μια ομάδα τροφίμων γυναικών σε φυλακές στο Χίλσμπορο της Αγγλίας έπεσε η δεσμοφύλακας, Λίλιαν Χιμένεθ. Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα της 7ης Ιουνίου, όταν μία τρόφιμος από αυτές που είχαν στήσει την ενέδρα προσπάθησε να στραγγαλίσει την δεσμοφύλακα με μια μαξιλαροθήκη. Ωστόσο, χάρη στην επέμβαση των άλλων κρατουμένων κατάφερε να σωθεί.

Η Μπριτζίτ Χάρβεϊ ήταν αυτή που ανέλαβε να στραγγαλίσει την Χιμένεθ. Εκτός από την μαξιλαροθήκη είχε και μια χτένα που την είχε ακονίσει με τα ίδια της τα δόντια. Πριν την επίθεση, οι τρόφιμοι που έστησαν την ενέδρα, έστειλαν την Χιμένεθ στο μπάνιο λέγοντάς της ότι κάποια κρατούμενη χρειαζόταν βοήθεια.

Η Χάρβεϊ που την παρακολουθούσε, της επιτέθηκε με την μαξιλαροθήκη από πίσω. Ακολούθησαν κι άλλες γυναίκες που ήταν στο κόλπο, ωστόσο όταν οι υπόλοιπες κρατούμενες όταν άκουσαν την φασαρία, έσπευσαν να την βοηθήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δεσμοφύλακας υπέστη κάποια ελαφρά τραύματα στον λαιμό της, χωρίς να διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Η τρόφιμος που της επιτέθηκε, τέθηκε σε περιορισμούς. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, τέσσερις κρατούμενες πήραν μέρος στην επίθεση. Όλες τους οδηγήθηκαν στην απομόνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.