ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγνοείται ο ηθοποιός Drake Bell – Πρωταγωνιστούσε σε διάσημη σειρά του Nickelodeon

Από την αρχή της εμφάνισής του στο «Drake & Josh» στο Nickelodeon, ο Bell αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες

Αγνοείται ο ηθοποιός Drake Bell – Πρωταγωνιστούσε σε διάσημη σειρά του Nickelodeon

O ηθοποιός Drake Bell, αγνοείται με την αστυνομία να θεωρεί ότι μπορεί να κινδυνεύει.

Ο Bell, ο οποίος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Nickelodeon, της δεκαετίας του 2000, Drake & Josh, εθεάθη τελευταία φορά να οδηγεί μια γκρι BMW του 2022 την Τετάρτη γύρω στις 9 π.μ., κοντά στην περιοχή του Mainland High School στο Daytona Beach της Φλόριντα.

Από την αρχή της εμφάνισής του στο «Drake & Josh» στο Nickelodeon, ο Bell αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες.

Πρόσφατα δήλωσε ένοχος κατά τη διάρκεια μιας υπόθεσης, που αφορούσε απόπειρα έκθεσης παιδιών σε κίνδυνο, καθώς κατηγορείται ότι συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα σε μπαρ, με μια ανήλικη με την οποία υποτίθεται ότι είχε επαφή στο διαδίκτυο.

Η Melissa Lingafelt, η οποία ακούει στο καλλιτεχνικό όνομα Jimi Ono είπε: «Άρχισα να βγαίνω με τον Drake όταν ήμουν 16 ετών. Μετακόμισα μαζί του. Τραγουδούσα. Μετά από περίπου ένα χρόνο ξεκίνησε η λεκτική κακοποίηση και όταν λέω λεκτική κακοποίηση, φανταστείτε το χειρότερο είδος λεκτικής κακοποίησης που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Αυτό είναι που βίωσα.

Η λεκτική κακοποίηση στη συνέχεια μετατράπηκε σε σωματική. Χτυπήματα, ρίψη. Καθετί. Στο αποκορύφωμά του, με έσυρε κάτω από τις σκάλες στο σπίτι μας στο Los Feliz, το πρόσωπό μου χτυπούσε σε κάθε βήμα στο δρόμο προς τα κάτω.

Έχω φωτογραφίες από αυτό. Δεν θέλω καν να μπω στο θέμα των ανήλικων κοριτσιών. Θέλω να πω, θα το κάνω. Αλλά φοβάμαι».

Ο Drake αντέκρουσε αρχικά τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης λέγοντας: «Ποτέ δεν κακοποίησα την πρώην φίλη μου, ούτε έκανα πολλά από τα άλλα πράγματα που ισχυρίστηκε ψευδώς η Melissa. Αυτό που θέλει να πετύχει είναι περισσότερα χρήματα ή προσοχή. Εξετάζω νομικές επιλογές».

Ο σταρ του NICKELODEON πλέον αναφέρεται ως αγνοούμενος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.