ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα: Το Αμερικανικό Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεσή του για το 2022

Απότομη αύξηση στους αριθμούς θέασης UAP: Στα 247 τα νέα συμβάντα

Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα: Το Αμερικανικό Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεσή  του για το 2022

Η «Ετήσια Έκθεση 2022 αγνώστων εναέριων φαινομένων» UAP δημοσιεύτηκε από το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών του Πενταγώνου (ODNI) την Πέμπτη (12 Ιανουαρίου) μετά από πολύμηνη καθυστέρηση.

Η δημοσιοποίηση της έκθεσης επιβλήθηκε από τον Νόμο περί Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας του 2022 και δημιουργήθηκε από τον Εθνικό Διευθυντή Πληροφοριών της ODNI για την Αεροπορία και το νεοϊδρυθέν Γραφείο Επίλυσης «Ανωμαλιών» σε όλους τους τομείς (AARO). Συγκεντρώθηκαν στοιχεία από διάφορες υπηρεσίες της κοινότητας πληροφοριών και στρατιωτικά γραφεία πληροφοριών, την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας, την Εθνική Ωκεανογραφική και Ατμοσφαιρική Διοίκηση (NOAA), το Υπουργείο Ενέργειας (DoE) και τη NASA

Από τότε που ιδρύθηκε το περασμένο καλοκαίρι, το Γραφείο AARO  έχει λάβει 366 αναφορές για Μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα (ή UAP — ουσιαστικά ο όρος του στρατού για τα UFO).

Αυτό το σύνολο αντικατοπτρίζει 247 νέες αναφορές UAP και άλλες 119 που συνέβησαν πριν από τον Μάρτιο του 2021, αλλά δεν είχαν συμπεριληφθεί σε προηγούμενη προκαταρκτική έκθεση.

Οι νέοι αριθμοί υποδεικνύουν μια απότομη αύξηση στις παρατηρήσεις UAP: Η προκαταρκτική έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2021 απαριθμούσε μόλις 144 αναφορές, που καλύπτουν μια περίοδο 17 ετών. Με τις επόμενες προσθήκες, το AARO, είχε 510 αναφορές UAP στα αρχεία του στα τέλη Αυγούστου 2022.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι πιστεύουν ότι η αύξηση των αναφορών UAP οφείλεται στις προσπάθειες της κυβέρνησης των ΗΠΑ «να αποστιγματίσει το θέμα του UAP και να αναγνωρίσει τους πιθανούς κινδύνους» που εγκυμονεί το φαινόμενο, τόσο ως αεροπορικός κίνδυνος όσο και ως «δυνητική αντίπαλη δραστηριότητα», όπως οι προσπάθειες ξένης επιτήρησης .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.