
Ο αμερικανικός Στρατός ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια άσκησης στην Αλάσκα την Πέμπτη (16/4) δύο στρατιώτες δέχθηκαν επίθεση από καφέ αρκούδα και τραυματίστηκαν.
Η εφημερίδα Anchorage Daily News ανέφερε ότι οι στρατιώτες ανήκαν στην 11η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία και ότι η άσκηση ήταν μια «άσκηση προσανατολισμού στην ξηρά» κοντά στη Συνδυασμένη Βάση Έλμεντορφ-Ρίτσαρντσον.
Αξιωματούχοι της κρατικής υπηρεσίας άγριας ζωής δήλωσαν ότι η επίθεση της αρκούδας φαίνεται να ήταν αμυντική, από μια αρκούδα που είχε πρόσφατα βγει από τη φωλιά της, μετά τη χειμερία νάρκη.
Το ABC News ανέφερε ότι οι δύο στρατιώτες, που είχαν τραυματιστεί σοβαρά, νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο στο Άνκορατζ και πλέον παρουσίαζαν βελτίωση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.