
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επικοινώνησε με τον Σεΐχη του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ-Θάνι για να του εκφράσει κατάδίκη του στην « κατάφωρη ισραηλινή επίθεση στο Κατάρ».
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Σαουδικής Αραβίας, ο μπιν Σαλμάν δήλωσε ότι «η στοχοποίηση του Κατάρ από το Ισραήλ αποτελεί εγκληματική πράξη και κατάφωρη παραβίαση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου.
Θέτουμε όλες τις δυνατότητές μας στη διάθεση του Κατάρ και υποστηρίζουμε το Κατάρ σε οποιαδήποτε μέτρα λάβει για την προστασία της ασφάλειάς του».
Saudi Crown Prince Mohammed bin Salman called Sheikh Tamim bin Hamad Al-Thani and condemned “the blatant Israeli attack on Qatar.”
According the the Saudi State Press Agency, bin Salman said that “the targeting Qatar by Israel is a criminal act and a flagrant violation. We… pic.twitter.com/cdwFVt9Av5
— Ariel Oseran أريئل أوسيران (@ariel_oseran) September 9, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.