ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ανατίναξε ένα αεροπλάνο επειδή μισούσε τη μητέρα του – Η αεροπορική τραγωδία που έκρυβε μια ιστορία φρίκης

Δείτε το απίστευτο έγκλημα

Ανατίναξε ένα αεροπλάνο επειδή μισούσε τη μητέρα του – Η αεροπορική τραγωδία που έκρυβε μια ιστορία φρίκης

Το Νοέμβριο του 1955 μια αεροπορική τραγωδία έκρυβε από πίσω της μια φρικιαστική ιστορία μίσους.

Η πτήση από το Ντένβερ στην Αλάσκα δεν θα έφτανε ποτέ στον προορισμό της αφού το αεροπλάνο ανατινάχθηκε στον αέρα με αποτέλεσμα να μην βρεθεί κανένας επιβάτης ζωντανός.

Μια από τους επιβάτες ήταν και η Ντέζι Κινγκ 54 ετών, που θα πήγαινε να δει την κόρη της. Μάλιστα στο αεροδρόμιο τη συνόδευσε ο 23χρονος γιος της, Τζον Γκράχαμ.

Μετά το αεροπορικό δυστύχημα ξεκίνησαν οι έρευνες και από μία μαρτυρία ενός πολίτη που είπε ότι είδε μια περίεργη λάμψη σαν έκρηξη στον αέρα, το FBI κάλεσε για ανακρίσεις όλους τους συγγενείς των θυμάτων.

Ο Τζον είπε ότι η μητέρα του είχε στη βαλίτσα φυσίγγια και μια καραμπίνα γιατί ήταν λάτρης του κυνηγιού.

Τότε σε έναν από τους ντετέκτιβ έφτασε η πληροφορία ότι ο Τζον δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τη μητέρα του. Μάλιστα είχε φύγει από την ηλικία των 16 ετών και έμενε σε συγγενείς επειδή δεν άντεχε τη μητέρα του.

Τον τελευταίο καιρό είχε γυρίσει σπίτι του και οι καυγάδες ήταν έντονοι και καθημερινοί.

Όταν βρήκαν ότι λίγους μήνες πριν είχε γίνει ένα ασφαλιστήριο για τη μητέρα του από τον ίδιο, που σε περίπτωση θανάτου έδινε στον Τζον 40.000 δολάρια, τότε μπήκε και επίσημα στο κάδρο των υπόπτων.

Μετά από πολλές ανακρίσεις ομολόγησε πως έβαλε εκρηκτικά στη τσάντα και ενεργοποίησε την βόμβα να εκραγεί σε 90 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

43 νεκροί ήταν η παράπλευρη απώλεια του μίσους του γιου προς τη μητέρα του. Ο Τζον Γκράχαμ καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε σε θάλαμο αερίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.