ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Άννα Σόροκιν: Η απατεώνισσα του Ιnstagram αποκτά το δικό της ριάλιτι για να αναδείξει… τα ταλέντα της

Η ιστορία της μεταφέρθηκε στη μίνι σειρά του Netflix, «Inventing Anna»

Άννα Σόροκιν: Η απατεώνισσα του Ιnstagram αποκτά το δικό της ριάλιτι για να αναδείξει… τα ταλέντα της

Η 31χρονη Άννα Ντέλβι, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Άννα Σόροκιν, παρουσιαζόταν ως χρυσή κληρονόμος αριστοκρατικής γερμανικής οικογένειας στη Νέα Υόρκη και καταδικάστηκε για απάτη και οικονομικά εγκλήματα το 2019.

Η ιστορία της μεταφέρθηκε στη μίνι σειρά του Netflix, «Inventing Anna», από τη Σόντα Ράιμς, συγκεντρώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Nτούνκαν Λεβίν, η Σόροκιν θα αποκτήσει τη δική της σειρά ριάλιτι. Σε μια συνέντευξη στο Page Six, ο Λεβίν αποκάλυψε ότι η Σορόκιν σχεδιάζει να επιδείξει τα «καλλιτεχνικά της ταλέντα» και «αυτό που πρεσβεύει» στην επερχόμενη εκπομπή. Το project βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια ανάπτυξης και δεν έχει ακόμη συνδεθεί με κάποια εταιρεία παραγωγής ή δίκτυο.

Ο δικηγόρος της ανέφερε επίσης ότι ήταν δύσκολο να βρει συνεργάτες για να συνεργαστούν με τη Σόροκιν, εξαιτίας των προηγούμενων ποινικών καταδίκων της και της δημόσιας εικόνας της. Πρόσθεσε δε, ότι η κορυφαία προτεραιότητά τους είναι να κερδίσουν την ποινική της έφεση στην καταδίκη της και να σταματήσουν την απέλασή της από το ICE. Anna_Delvey_Sorokin1

Ποια είναι η Άννα Σόροκιν

H Ρωσίδα Άννα Σόροκιν, μετακόμισε το 2013 στη Νέα Υόρκη και έφτιαξε μια ψεύτικη ταυτότητα με το όνομα Άννα Ντέλβι. Η κοπέλα προσποιήθηκε ότι ήταν μια πλούσια κληρονόμος από γνωστή οικογένεια της Γερμανίας και σύντομα κατάφερε να εξαπατήσει τους πάντες.

Δημιουργώντας την «τέλεια εικόνα» στο Ιnstagram και δημοσιεύοντας συνεχώς φωτογραφίες από εξωτικά μέρη, πάρτι και ακριβά προϊόντα, κατάφερε όχι μόνο να αποκτήσει εύπορους φίλους αλλά και να τους ξεγελάσει, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Η δικαιολογία απλή: Η Άννα Ντέλβι ήταν τόσο «σπουδαία» και τόσο «πλούσια» που δεν… καταδεχόταν να πληρώσει τα δείπνα της, τις διαμονές σε πολυτελή ξενοδοχεία και όλα όσα απολάμβανε με την ψεύτικη ταυτότητά της.

Η σειρά που είχε ετοιμάσει το Netflix με τίτλο «Inventing Anna» περιγράφει την απίστευτη αυτή ιστορία και ακολουθεί μια δημοσιογράφο που ερευνά την υπόθεση της Ντέλβι και αντλεί στοιχεία από άρθρο του New York Magazine της παραγωγού Τζέσικα Πρέσλερ. Tην Ντέλβι την υποδύεται η ηθοποιός Τζούλια Γκάρνερ (Ozark, Dirty John, The Americans).

Σύμφωνα με το Insider, η Άννα Σόροκιν έλαβε 320.000 δολάρια από το Netflix για να παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή της σειράς, τα οποία ξόδεψε σε έξοδα δικηγόρων, πρόστιμα και αποζημιώσεις.

Δείτε το τρέιλερ της μίνι σειράς «Inventing Anna» του Netflix

Όλα τα «ωραία» όμως έχουν ένα τέλος, κι έτσι η Ντέλβι το 2019 καταδικάστηκε για πολλαπλές κατηγορίες. Η απατεώνισσα αποφυλακίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Η 31χρονη αφέθηκε ελεύθερη από το σωφρονιστικό ίδρυμα της κομητείας Όραντζ στο Γκόσεν και οδηγήθηκε στα κεντρικά γραφεία του FBI στο Μανχάταν.

Από τη Σόροκιν ζητήθηκε να προσκομίσει έντυπα που να περιγράφουν με ποιον και πού θα μείνει υπό τους όρους του κατ’ οίκον περιορισμού της, σύμφωνα με πηγές των αρχών επιβολής του νόμου. Στη Σόροκιν απαγορεύτηκε να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πρέπει να παραμείνει σε 24ωρο κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική παρακολούθηση, εκτός από την καταβολή εγγύησης 10.000 δολαρίων, σύμφωνα με την εντολή του δικαστή.

Η Σόροκιν βρήκε να μείνει στο κέντρο του Μανχάταν κατά τη διάρκεια του κατ’ οίκον περιορισμού της και το ενοίκιο που έχει πληρώσει προκαταβολικά για τους τρεις από τους έξι μήνες μίσθωσης είναι σχεδόν 5.000 δολάρια. anna-sorokin-ny

Η απατεώνισσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκε τα χρήματα της εγγύησης και του ενοικίου από τις διαδικτυακές πωλήσεις έργων τέχνης της. Ωστόσο μετά την απόφαση του δικαστή Μετανάστευσης των ΗΠΑ Τσαρλς Κόνροι, πλέον θα πρέπει να βρει έναν άλλο τρόπο για να προωθήσει τη δουλειά της τώρα που είναι εκτός φυλακής και η νέα σειρά ριάλιτι όπως φαίνεται θα τη βοηθήσει στα σχέδιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.