ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αντιδράσεις σε Βρετανία, Πολωνία & Ολλανδία για τις ενσωματώσεις των ρωσόφωνων περιοχών στη Ρωσία

Διάβημα διαμαρτυρίας του Λονδίνου - Στο ΥΠΕΞ κλήθηκε ο Ρώσος πρεσβευτής

Αντιδράσεις σε Βρετανία, Πολωνία & Ολλανδία για τις ενσωματώσεις των ρωσόφωνων περιοχών στη Ρωσία

Η Πολωνία καταδικάζει την υπογραφή των συνθηκών από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για την ενσωμάτωση των τεσσάρων ρωσόφωνων περιοχών στην Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών στη Βαρσοβία.

«Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις παράνομες ενέργειες της “αναγνώρισης της ανεξαρτησίας” και “ενσωμάτωσης” στη Ρωσική Ομοσπονδία τμημάτων των ουκρανικών περιφερειών της Χερσώνας, του Ντονέτσκ, του Λουχάνσκ και της Ζαπορίζια», αναφέρει το υπουργείο στην ανακοίνωση.

Στην Ολλανδία, ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε δήλωσε ότι η χώρα του δεν θα δεχθεί την ενσωμάτωση.

«Η Ολλανδία δεν θα αναγνωρίσει ποτέ αυτή την προσάρτηση, ακριβώς όπως δεν αναγνωρίζουμε την προσάρτηση της Κριμαίας», δήλωσε ο Ρούτε στους δημοσιογράφους στη Χάγη.

Βρετανία: Στο ΥΠΕΞ κλήθηκε ο Ρώσος πρεσβευτής – Διάβημα διαμαρτυρίας του Λονδίνου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε σήμερα ο Ρώσος πρεσβευτής στο Λονδίνο για να διαμαρτυρηθεί για την ενσωμάτωση περιοχών ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών στο Λονδίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.