ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Άντριου Τέιτ: Εκατοντάδες νέοι διαδηλώνουν στο Σύνταγμα για την απελευθέρωσή του (βίντεο)

Πορεία στο Σύνταγμα και την Ερμού για τον διάσημο και controversial tik toker

Άντριου Τέιτ: Εκατοντάδες νέοι διαδηλώνουν στο Σύνταγμα για την απελευθέρωσή του (βίντεο)

Άπλετο μελάνι έχει χυθεί τις τελευταίες μέρες για τον Άντριου Τέιτ ο οποίος αναζητούνταν από τις Αρχές με τις κατηγορίες του sex trafficking αλλά σίγουρα κανείς δεν περίμενε να έχει τόσους οπαδούς στην Ελλάδα.

Eκατοντάδες νέοi στην Αθήνα έκαναν διαδήλωση με σύνθημα «απελευθερώστε τον TopG (σ.σ. το παρατσούκλι του Τέιτ)».

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media φαίνονται εκατοντάδες νεαροί να περνάνε από την πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια να κατεβαίνουν την Ερμού φωνάζοντας το σύνθημα αυτό.

Ο Άντριου Τέιτ είναι ένας άνθρωπος ο οποίος με διάφορους τρόπους που δεν είναι και τόσο εμφανείς, έχει βγάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ, ο ίδιος όπως λέει παίζοντας έξυπνα με τα ψηφιακά νομίσματα.

Περισσότερο όμως είναι γνωστός για αυτά που λέει για τις ανθρώπινες σχέσεις και τις γυναίκες.

Σε πολλά έχει δίκιο και επειδή είναι δεινός ρήτορας με χρήση πολλαπλών επιχειρημάτων δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στα νυν αφηγήματα των διεθνιστικών κύκλων που θέλουν τον άνδρα αδύναμο (για να μην εξεγείρεται) και γενικότερα ως «νεροκουβαλητή» και μέχρι εκεί…

Κάποιες φορές η γλώσσα του είναι επιθετική αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτά που λέει έχουν απήχηση.

Θεωρείται πολύ πιθανό από πολλούς πως ο Άντριου Τέιτ έχει συλληφθεί επειδή ακριβώς χαλάει το σύγχρονο αφήγημα.

Ένας τύπος που βγάζει πολλά λεφτά, δεν υπακούει σε κανόνες και επαναφέρει το παλιό στίλ του «macho man» όπως ορίστηκε από τον Κερτ Ράσελ στον ρόλο του «Snake Plisken» στο «Απόδραση από την Νέα Υόρκη».

Ένα στιλ το οποίο οι Ελίτ έχουν σκοπίμως δυσφημίσει ως «τοξική αρρενωπότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.