ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Νεκρή πάνω από δεκαετία γυναίκα που βρέθηκε μέσα σε τσιμεντένιο τοίχο

Η αστυνομία επικοινώνησε με τους γονείς της και δήλωσαν πως είχαν χάσει επαφές μαζί της 

Αυστραλία: Νεκρή πάνω από δεκαετία γυναίκα που βρέθηκε μέσα σε τσιμεντένιο τοίχο

Η αυστραλιανή αστυνομία που ερευνά την ύποπτη δολοφονία μιας γυναίκας, τα λείψανα της οποίας βρέθηκαν πέρυσι μέσα σε έναν τσιμεντένιο τοίχο, δηλώνει ότι αναγνώρισε το θύμα και πιστεύει ότι σκοτώθηκε πριν από περισσότερο από μια δεκαετία.

«Η Τάνια Λι Γκλόβερ γεννήθηκε το 1971, είχε προβλήματα όρασης και ακοής και θα ήταν περίπου 38 ετών τη στιγμή του θανάτου της», ανέφερε η αστυνομία του Κουίνσλαντ, σύμφωνα με το CNN.

«Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν είχε οποιαδήποτε μορφή απασχόλησης. Οι προκαταρκτικές πληροφορίες λένε ότι ήταν πολύ κλειστή στον εαυτό της, είχε έναν πολύ ήσυχο και συγκρατημένο τρόπο ζωής και δεν ήταν ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε ο Massingham.

Η αστυνομία επικοινώνησε με τους γονείς της και δήλωσαν πως είχαν χάσει επαφές μαζί της λίγο καιρό πριν την εξαφάνιση, ενώ πίστευαν ότι είχε μετακομίσει κάπου αλλού στην χώρα.

Οι αρχές κάνουν έκκληση σε όποιον την γνώριζε ή είχε οποιαδήποτε επαφή μαζί της, από το 2006 μέχρι το 2010 που έμενε στην συγκεκριμένη περιοχή, να επικοινωνήσει μαζί τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.