«Σε καταραμένο τόπο Μάη μήνα βρέχει» λένε. Όταν χιονίζει Μάη μήνα;

Διαδηλωτές στο Κίεβο ζητούν από τον Ζελένσκι την επιστροφή του στρατηγού Ζαλούζνι

«Ζελένσκι, φύγε!»

Διαδηλωτές στο Κίεβο ζητούν από τον Ζελένσκι την επιστροφή του στρατηγού Ζαλούζνι

Στους δρόμους του Κιέβου βγήκαν χιλιάδες Ουκρανοί, οι οποίοι ζητούν από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι την επιστροφή του στρατηγού Βάλερι Ζαλούζνι.

Το πλήθος των διαδηλωτών που συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Ανεξαρτησίας, φώναζε «Ζελένσκι, φύγε», ζητώντας την παραίτηση του Ουκρανού προέδρου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.