ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τ.Μπάιντεν: «Είμαστε στο πλευρό του Ισραήλ – Οι ΗΠΑ έχουν ενισχύσει τις στρατιωτικές τους δυνάμεις στην περιοχή»

«Η Χαμάς δεν αγωνίζεται για τα δίκαια των Παλαιστινίων»

Τ.Μπάιντεν: «Είμαστε στο πλευρό του Ισραήλ – Οι ΗΠΑ έχουν ενισχύσει τις στρατιωτικές τους δυνάμεις στην περιοχή»

Σε διάγγελμα του ο Τζο Μπάιντεν τόνισε πως το «Ισραήλ έχει δικαίωμα και υποχρέωση να απαντήσει» και πως «οι ΗΠΑ έχουν ενισχύσει τις στρατιωτικές τους δυνάμεις στην περιοχή».

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, που το κυριολεκτικά απόλυτο κακό, πέφτει πάνω στον κόσμο. Οι Ισραηλινοί έζησαν μια τέτοια στιγμή το Σαββατοκύριακο. Τα ματωμένα χέρια των μαχητών της Χαμάς, που ο μόνος της σκοπός είναι να σκοτώνει Εβραίους, έκαναν μια πράξη απόλυτου κακού.

Παραπάνω από 1000 πολίτες σφαγιάστηκαν στο Ισραήλ, μεταξύ τους περίπου 40 Αμερικανοί. Γονείς σφαγιάστηκαν προσπαθώντας να σώσουν τα παιδιά τους. Αναφορές ότι σκοτώθηκαν μωρά, νέοι σε φεστιβάλ μουσικής. Οικογένειες προσπαθούσαν για ώρες τα παιδιά τους να είναι ήσυχα για να μην γίνουν αντιληπτοί.

Αυτά τα τραύματα δεν φεύγουν. Πολλοί ακόμα δεν ξέρουν πού είναι οι δικοί τους. Πήραν αιχμαλώτους επιζήσαντες του Ολοκαυτώματος. Θυμίζουν τις χειρότερες στιγμές του Ισλαμικού Κράτους. Για τους Εβραίους όμως δεν είναι κάτι καινούργιο. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε καθαροί. Είμαστε στο πλευρό του Ισραήλ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζο Μπάιντεν.

«Θα κάνουμε ότι χρειαστεί ώστε το Ισραήλ για να έχει όσα χρειάζεται για την άμυνα του. Η Χαμάς δεν αγωνίζεται για τα δίκαια των Παλαιστινίων, προσφέρει μόνο αιματοκύλισμα και τρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απώλεια μιας αθώας ζωής είναι τραγική. Όπως κάθε έθνος στον κόσμο το Ισραήλ έχει δικαίωμα και υποχρέωση να απαντήσει σε αυτές τις επιθέσεις. Μόλις μίλησα με τον Νετανιάχου. Του είπε ότι οι ΗΠΑ έχουν ενισχύσει τις στρατιωτικές τους δυνάμεις στην περιοχή και είναι έτοιμες να κάνουν περισσότερα. Λαμβάνουμε μέτρα για να αποτρέψουμε κάθε πιθανή εσωτερική απειλή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.