ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δικηγόροι Ε.Καϊλή: «Οι έρευνες σε συγγενείς της βρήκαν… ένα βρεφικό κολιέ και πιάτα σουβενίρ»

«Πόσο θα κρατήσει το κυνήγι μαγισσών;»

Δικηγόροι Ε.Καϊλή: «Οι έρευνες σε συγγενείς της βρήκαν… ένα βρεφικό κολιέ και πιάτα σουβενίρ»

Ο δικηγόροι της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Κριστόφ Μαρτσάντ και Γκονζάλο Μπογέ, εξέδωσαν αιχμηρή ανακοίνωση για τις έρευνες που έγιναν σε σπίτια συγγενών της ευρωβουλευτού. 

Με σαφή ειρωνική διάθεση, οι νομικοί εκπρόσωποι της κ. Καϊλή αναφέρουν πως «η κατ’ οίκον έρευνα των βελγικών αρχών στην Ελλάδα – που καθυστέρησε 7 μήνες – σε βάρος στενών συγγενών της κ. Εύας Καϊλή και κάποιων άσχετων εταιρειών είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση ενός βρεφικού κολιέ, δώρου από τους νονούς της κόρης της, ενός στιλό ασημί χρώματος και δύο διακοσμητικών πιάτων-σουβενίρ! Επιπλέον, όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Εύας Καϊλή έχουν ελεγχθεί αρκετές φορές και είναι πεντακάθαροι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και καταλήγουν, τονίζοντας «πόσες αναζητήσεις θα γίνουν για να βρεθεί κάτι, που δεν θα βρεθεί γιατί απλά δεν υπάρχει… Πόσο καιρό θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσει επιτέλους αυτό το κυνήγι μαγισσών και να αρχίσει το κυνήγι των πραγματικών μαγισσών;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.