Από την «ανάπτυξη» μέχρι το κραχ, μία Τέρνα δρόμος..

Διπλό δυστύχημα στο Λος Άντζελες: Συνετρίβη ελικόπτερο τηλεοπτικού σταθμού – Τρεις νεκροί (βίντεο)

Λίγο νωρίτερα δύο άνθρωποι είχαν σκοτωθεί σε σύγκρουση λεωφορείου με SUV

Διπλό δυστύχημα στο Λος Άντζελες: Συνετρίβη ελικόπτερο τηλεοπτικού σταθμού – Τρεις νεκροί (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Δύο δυστυχήματα σημειώθηκαν μέσα σε λίγη ώρα στο Τσάτσγουορθ του Λος Άντζελες, καθώς ελικόπτερο τηλεοπτικού σταθμού που είχε σπεύσει στην περιοχή για να καλύψει ένα θανατηφόρο τροχαίο συνετρίβη σε κοντινό χώρο στάθμευσης.

Από τη συντριβή του ελικοπτέρου έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής τρεις νεκροί, ενώ οι Αρχές δεν έχουν ακόμη διευκρινίσει πόσοι άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο αεροσκάφος.

Το ελικόπτερο φέρεται να ανήκε στον τηλεοπτικό σταθμό KNBC/NBC Los Angeles και βρισκόταν στην περιοχή για την κάλυψη της σύγκρουσης ενός λεωφορείου του Metro με ένα SUV, από την οποία είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Η παρουσιάστρια του NBC4, Κολίν Γουίλιαμς, διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση εμφανώς συγκλονισμένη, λέγοντας: «Χάσαμε την επαφή με τους ανθρώπους μας».

Συνετρίβη σε πάρκινγκ και τυλίχθηκε στις φλόγες

Το αεροσκάφος κατέπεσε σε χώρο στάθμευσης κοντά στην οδό Nordhoff, με την πρόσκρουση να προκαλεί μεγάλη φωτιά. Οι φλόγες επεκτάθηκαν σε αρκετά σταθμευμένα οχήματα, προτού οι πυροσβέστες καταφέρουν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής του Λος Άντζελες έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνα στα συντρίμμια του ελικοπτέρου.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πόσα άτομα επέβαιναν στο αεροσκάφος. Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής ανέφερε ότι οι διασώστες εξακολουθούν να ερευνούν το ελικόπτερο προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του από την πτώση ενδέχεται να βρισκόταν στο έδαφος και όχι μέσα στο ελικόπτερο.

Δύο νεκροί στο προηγούμενο τροχαίο

Το δυστύχημα με το ελικόπτερο σημειώθηκε ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονταν ήδη στην περιοχή για ένα άλλο πολύ σοβαρό περιστατικό.

Λίγο μετά τις 17:00 τοπική ώρα, ένα SUV συγκρούστηκε με λεωφορείο του Metro στη διασταύρωση των Nordhoff Street και De Soto Avenue.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, ενώ τουλάχιστον έξι ακόμη τραυματίστηκαν.

Στο σημείο χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί επιχείρηση απεγκλωβισμού, ενώ εικόνες από το τροχαίο έδειχναν το SUV να έχει σφηνωθεί στην αριστερή πλευρά του λεωφορείου.

Ένα από τα θύματα φέρεται μάλιστα να εκτινάχθηκε από το όχημα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του τροχαίου, ενώ παράλληλα εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνετρίβη το ελικόπτερο.

Το γεγονός ότι το αεροσκάφος βρισκόταν στην περιοχή ακριβώς για να μεταδώσει εικόνες από το πρώτο δυστύχημα κάνει την αλληλουχία των δύο περιστατικών ακόμη πιο ασυνήθιστη.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.