ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στο ΠΑΣΟΚ...

Δολοφονήθηκε ο ηθοποιός του «General Hospital» Johnny Wactor – Τον πυροβόλησαν κουκουλοφόροι

Κανένας δράστης δεν είχε συλληφθεί μέχρι το απόγευμα της Κυριακής

Δολοφονήθηκε ο ηθοποιός του «General Hospital» Johnny Wactor – Τον πυροβόλησαν κουκουλοφόροι

Ο ηθοποιός της σειράς General Horpital Johnny Wactor, δολοφονήθηκε το πρωί του Σαββάτου (25.05.2024) στο Λος Άντζελες από τρεις κουκουλοφόρους στην προσπάθειά τους να κλέψουν ένα ακριβό ανταλλακτικό από το αυτοκίνητό του.

Ο 37χρονος ηθοποιός Johnny Wactor, δολοφονήθηκε όταν είδε τους τρεις δράστες να προσπαθούν να αφαιρέσουν έναν καταλυτικό μετατροπέα από το αυτοκίνητό του, γύρω στις 3:30 π.μ. στο κέντρο της πόλης του Λος Άντζελες.

Η τραγική μητέρα του ηθοποιού, Scarlett Wactor δήλωσε ο γιος της δεν αντιστάθηκε, ωστόσο οι ένοπλοι τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια διέφυγαν με ένα όχημα.

Όπως σημειώνει το TMZ, ο άτυχος Wactor καθώς κινούνταν προς το αυτοκίνητό του, αρχικά θεώρησε ότι το ρυμουλκούσαν και προσπάθησε να μιλήσει σε έναν από τους δράστες, εκείνος απλά τον κοίταξε και τον δολοφόνησε εν ψυχρώ.

Αστυνομική πηγή των επιβεβαίωσε στους Los Angeles Times ότι ο Wactor ήρθε αντιμέτωπος με τους υπόπτους πριν πυροβοληθεί και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο.

Κανένας δράστης δεν είχε συλληφθεί μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Wactor έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Brando Corbin στη διάσημη σαπουνόπερα «General Hospital» – συμμετείχε σε 164 επεισόδια, όπως αναφέρει με το προφίλ του στο IMDb.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμφανίστηκε επίσης στην δραματική σειρά «Siberia», στο δράμα «Army Wives» και σε ένα επεισόδιο του «Criminal Minds».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.