ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Καϊλή: «Μου λείπει η πατρίδα μου – Θέλω να αποτινάξω το στίγμα της κατηγορίας που αντιμετωπίζω»

Πλέον η Ε.Καϊλή μπορεί να ταξιδεύει ελεύθερα στην Ευρώπη

Ε.Καϊλή: «Μου λείπει η πατρίδα μου – Θέλω να αποτινάξω το στίγμα της κατηγορίας που αντιμετωπίζω»

Η Εύα Καϊλή προχώρησε σε νέες δηλώσεις μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου και εξέφρασε την επιθυμία της  να έρθει στην Ελλάδα.

«Μου λείπει πάρα πολύ η πατρίδα μου, θέλω να έρθω όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά θέλω πρώτα να έχω αποτινάξει το στίγμα της κατηγορίας που αντιμετωπίζω, είτε με αθωωτική απόφαση της δικαιοσύνης, είτε αν αυτή αργεί, με τη δημόσια ανάδειξη των στοιχείων που γκρεμίζουν το κατηγορητήριο» ανέφερε η Εύα Καϊλή.

Πρόκειται για δήλωση που έκανε μετά την απόφαση από το Εφετείο των Βρυξελλών που ενημέρωσε την Τρίτη ότι η Εύα Καϊλή θα μπορεί να κινείται όπου θέλει μέσα στη Ζώνη Σένγκεν χωρίς να ζητήσει την άδεια των βελγικών αρχών, όπως ανακοίνωσαν οι δικηγόροι της, Σβεν Μαρί, Κριστόφ Μαρσάν και Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επιστρέψει και στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από δύο εβδομάδες, ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος- σε δηλώσεις του σε εκπομπή- είχε αναφέρει πως η Εύα Καϊλή «θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά με καθαρό πρόσωπο. Μόνο αν αθωωθεί».

Σημειώνεται ότι στις 25 Μαΐου οι βελγικές Αρχές είχαν αποφασίσει ότι η Ελληνίδα πολιτικός μπορεί να βγάλει και το ηλεκτρονικό βραχιολάκι επιτήρησης, αλλά με περιοριστικούς όρους.

Η ευρωβουλευτής εκλήθη να επιστρέψει τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την ηλεκτρονική επιτήρηση και να επιτρέψει την πρόσβαση στο σπίτι της σε μέλος του εθνικού κέντρου ηλεκτρονικής επιτήρησης για να απομακρύνει τον εν λόγω εξοπλισμό.

Επίσης, καλούνταν να διαμένει στην κατοικία της και να μην αλλάζει χώρο διαμονής χωρίς προηγουμένως να ειδοποιεί τον ανακριτή καθώς και να μην εγκαταλείπει τη βελγική χωρίς προηγούμενη γραπτή άδειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη Δευτέρα (26/6) η ιταλική εφημερίδα La Repubblica είχε αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι η Εύα Καϊλή εθέαθη στους διαδρόμους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μαζί με τη δύο ετών κόρη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.