Κάτσε καλά, Θανούλη...

Εξοργισμένος για πρώτη φορά ο Ν.Τραμπ με τον Μ.Νετανιάχου: «Φτάνει πια!»

«Απαγορεύω στο Ισραήλ να βομβαρδίζει τον Λίβανο», σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος

Εξοργισμένος για πρώτη φορά ο Ν.Τραμπ με τον Μ.Νετανιάχου: «Φτάνει πια!»

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την οργή του για το Ισραήλ, μέσα από νέα ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι οι ΗΠΑ απαγόρευσαν στο Ισραήλ να χτυπήσει ξανά τον Λίβανο.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκανε στην πλατφόρμα του Truth Social, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε:

«Οι ΗΠΑ θα πάρουν όλη την πυρηνική “σκόνη” που δημιουργήθηκε από τα μεγάλα βομβαρδιστικά μας B2.

Δεν θα ανταλλάσσονται χρήματα με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή.

Αυτή η συμφωνία δεν αφορά σε καμία περίπτωση τον Λίβανο, αλλά οι ΗΠΑ θα συνεργαστούν ξεχωριστά με τον Λίβανο και θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τη Χεζμπολάχ με τον κατάλληλο τρόπο.

Το Ισραήλ δεν θα βομβαρδίζει πλέον τον Λίβανο. Οι ΗΠΑ τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να το κάνουν. Φτάνει πια!!!».

Μετά την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ, αναλυτές μιλώντας στο CBS News, εκτιμούν ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος «τράβηξε» πραγματικά το αυτί στον Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Αυτό συμβαίνει διότι, ο πρόεδρος Τραμπ θέλει να κλείσει διαρκώς μέτωπα, τα οποία δεν επιφέρουν κανένα κέρδος, αλλά αντιθέτως προκαλούν μόνο φθορές τόσο στη δημοτικότητα του ίδιου, όσο και στην αμερικανική οικονομία.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.