ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελλάδα – Γαλλία: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι της Εθνικής στην «OPAP Arena»

Η ΕΠΟ ενημέρωσε για τους δρόμους που θα μείνουν κλειστοί την Τρίτη (21/11)

Ελλάδα – Γαλλία: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι της Εθνικής στην «OPAP Arena»

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι οδηγίες και μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την αναμέτρηση της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Γαλλία, προκριματικών του Euro 2024.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΠΟ ενημέρωσε για τους δρόμους που θα μείνουν κλειστοί την Τρίτη (21/11) περιμετρικά της OPAP Arena, για τον αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Γαλλία.

Η ανακοίνωση:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται οδηγίες και μέτρα ασφαλείας σχετικά με την πρόσβαση στο γήπεδο της OPAP Arena για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με τη Γαλλία για την 10η και τελευταία αγωνιστική των European Qualifiers. Αναλυτικά.

1) Η διέλευση οχημάτων στην οδό Καπαδοκίας θα απαγορευτεί από τις 21/11 στις 14:00 μ.μ. ως τις 22/11 στις 03:00 π.μ. Κατά τις ώρες απαγόρευσης διέλευσης οχημάτων, στην οδό Καπαδοκίας, θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο γήπεδο από πεζούς.

2) Ο χώρος μπροστά από τον αετό στην πλατεία του γηπέδου θα παραμείνει κλειστός και περιφραγμένος από τις 21/11 στις 05:00 π.μ. ως τις 22/11 στις 03:00 π.μ.

3) Ο χώρος δυτικά του γηπέδου θα παραμείνει κλειστός από τις 20/11 στις 14:00 μ.μ. έως τις 22/11 στις 03:00 π.μ.

4) Οι δρόμοι που θα παραμείνουν κλειστοί είναι οι εξής:

-Η οδός Ιωνίας ως τη διασταύρωση με την οδό Λυκούργου και η οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης ως τη συμβολή της με την οδό Λυκούργου από τις 20/11 στις 21:00 μ.μ έως τις 22/11 στις 03:00 π.μ.

-Η οδός Σμύρνης από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδας έως την οδό Φωκών από τις 20/11 στις 21:00 μ.μ. έως τις 22/11 στις 03:00 π.μ..

– Η οδός Φωκών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου από το άνοιγμα των θυρών του αγώνα ως τις 22/11 στις 02:00 π.μ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5) Η χρήση του ισογείου του Μουσείου Μικρασιατικού Ελληνισμού θα απαγορευτεί στις 21/11 από τις 14:00 μ.μ. ως τις 22:00 μ.μ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.