ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έλληνας που επέστρεψε από το Ισραήλ: «Επικρατούσε παντού φόβος – Περπατούσα 40 λεπτά σε εμπόλεμη ζώνη»

Ο Τίμων Λουτριώτης περιγράφει πώς κατάφερε να φτάσει στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Έλληνας που επέστρεψε από το Ισραήλ: «Επικρατούσε παντού φόβος – Περπατούσα 40 λεπτά σε εμπόλεμη ζώνη»

Ο Τίμων Λουτριώτης είναι ένας από τους Έλληνες που επέστρεψαν από το Ισραήλ αφού όπως εξήγησε είχε πάει εκεί με την παρέα του για διακοπές.

Όπως αποκάλυψε χρειάστηκε να περπατήσει 40 λεπτά σε εμπόλεμη ζώνη μέχρι να είναι ασφαλής. Οι φίλοι του έχουν φτάσει και εκείνοι στο Ελευθέριος Βενιζέλος και τη Θεσσαλονίκη.

«Δύσκολα τα πράγματα στο Ισραήλ. Πραγματικά ήταν μια εμπειρία πρωτόγνωρη, επικρατούσε φόβος, τρόμος…».

Στη συνέχεια μίλησε για το πώς ξεκίνησαν όλα. «Στις 6:45 άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες, από εκεί και έπειτα επικράτησε πανικός, δεν ξέραμε ούτε που να απευθυνθούμε, δεν ξέραμε πού να πάμε, τα τηλέφωνά μας δεν λειτουργούσαν οπότε αρχίσαμε και εμείς και πράτταμε αυτοβούλως».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο ίδιος και η παρέα του χρειάστηκε να μείνουν σε ένα κατάλυμα στο Τελ Αβίβ. «Μέναμε 5 Έλληνες σε ένα κατάλυμα στο Τελ Αβίβ. Τα παιδιά όπως και εγώ είχαμε τρομοκρατηθεί. Εγώ αποφάσισα να πάω να βρω την πρεσβεία, να δω αν είναι ανοιχτά γιατί στα τηλέφωνα δεν απαντούσαν. Πήγα από εκεί δεν ήταν κανένας και συνέχισα με προορισμό στο αεροδρόμιο. Περπάτησα 40 λεπτά και ακούγονταν βομβαρδισμοί ασταμάτητα. Κάποια στιγμή πέτυχα κάποια αυτοκίνητα, τους παρακάλεσα…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε όταν έφτασε στο αεροδρόμιο επικρατούσε πανικός, ακούγονταν σειρήνες και τους έβαλαν σε καταφύγιο για να προστατευτούν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.