ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επικοινωνία Β.Ζελένσκι-Ε.Μακρόν: Τον ενημέρωσε για την κατάσταση στο μέτωπο

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι επικοινώνησε με τον Εμάνουελ Μακρόν

Επικοινωνία Β.Ζελένσκι-Ε.Μακρόν: Τον ενημέρωσε για την κατάσταση στο μέτωπο

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε σήμερα μία τηλεφωνική συνομιλία με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στην οποία, οι δύο πρόεδροι συζήτησαν την επίσκεψη του δεύτερου στην Κίνα, όπως είπε ο Ζελένσκι.

Ο Μακρόν επισκέφτηκε την Κίνα την προηγούμενη εβδομάδα, παροτρύνοντας τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ να “πείσει” τη Ρωσία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

“Του είπα για την κατάσταση στο μέτωπο του πολέμου, αλλά και για την περαιτέρω πρόθεσή μας, αναφορικά με την απελευθέρωση όλων των περιοχών μας”, έγραψε ο Ζελένσκι στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Σχολίασα θετικά την πρόθεση της Γαλλίας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη σημαντική υποστήριξή της στην Ουκρανία και στο πεδίο της μάχης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.