ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

FAA: Έκλεισε προσωρινό τον εναέριο χώρο πάνω από τη λίμνη Μίσιγκαν

Χαρακτηρίστηκε χώρος «Εθνικής Άμυνας»

FAA: Έκλεισε προσωρινό τον εναέριο χώρο πάνω από τη λίμνη Μίσιγκαν

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) έκλεισε σήμερα προσωρινά τον εναέριο χώρο πάνω από τη λίμνη Μίσιγκαν, χαρακτηρίζοντας την περιοχή ως εναέριο χώρο Εθνικής Άμυνας. Η αιτία φαίνεται να είναι τα περίφημα κινεζικά κατασκοπευτικά μπαλόνια.

Λίγο αργότερα  όμως η σχετική ΝΟΤΑΜ ανεκλήθη.

Με την ειδοποίηση προειδοποιούνται οι πιλότοι που θα παραβιάσουν τους περιορισμούς και θα πετάξουν πάνω από το συγκεκριμένο σημείο του εναέριου χώρου των ΗΠΑ, ότι μπορεί να αναχαιτιστούν τα αεροσκάφη τους και οι ίδιοι να συλληφθούν.

Το κλείσιμο του εναερίου χώρου αποφασίζεται μετά την κατάρριψη τριών ιπτάμενων αντικειμένων, το ένα από τα οποία η Ουάσινγκτον το αναφέρει ως κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι, μέσα σε μια εβδομάδα, πάνω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Σάββατο ο εναέριος χώρος της αμερικανικής πολιτείας Μοντάνα είχε κλείσει προσωρινά, αλλά μαχητικό αεροσκάφος που απογειώθηκε εσπευσμένα για να ερευνήσει… «ανωμαλία του ραντάρ», δεν εντόπισε κάποιο «ιπτάμενο αντικείμενο», σύμφωνα με τον στρατό των ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.