ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Φλόριντα: Υπό κράτηση 76χρονη που πυροβόλησε τον νοσηλευόμενο άντρα της

Επικεφαλής της αστυνομίας  ανακοίνωσε ότι ο ασθενής σκόπευε να αυτοκτονήσει

Φλόριντα: Υπό κράτηση 76χρονη που πυροβόλησε τον νοσηλευόμενο άντρα της

Ένας 77χρονος άνδρας στην Φλόριντα βρισκόταν σε τελικό στάδιο ανίατης ασθένειας και επί τρεις εβδομάδες σχεδίαζε με τη σύζυγό του το «υποβοηθούμενο τέλος», όπως φαίνεται να δείχνουν οι έρευνες.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της αστυνομίας  ανακοίνωσε ότι ο ασθενής σκόπευε να αυτοκτονήσει, αλλά αποδείχτηκε  σωματικά πολύ αδύναμος για να το κάνει.

Η σύζυγός του μπήκε με το όπλο στις 11.30 το πρωί στο δωμάτιο, στον 11ο όροφο του νοσοκομείου κι έμεινε κλεισμένη εκεί, μέχρι τις 15.00 ενώ αστυνομικοί προσπαθούσαν να την πείσουν να παραδοθεί, σύμφωνα με την ερτ.

Ο 77χρονος Τζέρι Γκίλαντ, ήταν ήδη νεκρός αρκετές ώρες όταν οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν τελικά βομβίδες κρότου – λάμψης για να εισέλθουν στο δωμάτιο.

«Ακόμη και μετά τον αρχικό πυροβολισμό, δεν προσπάθησε ποτέ να σηκωθεί και να φύγει», είπε αστυνομικός για την 76χρονη  που μένει να διευκρινιστεί εάν θα κατηγορηθεί για φόνο πρώτου βαθμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έγινε επίσης γνωστό ότι η γυναίκα σκόπευε επίσης να θέσει τέλος στη ζωή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.