ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φρίκη στις ΗΠΑ: 23χρονος αποκεφάλισε την 64χρονη γιαγιά του και πέταξε το κεφάλι της σε ακτή ποταμού (βίντεο)

Ο νεαρός βρισκόταν υπό επιτήρηση μετά την πρόσφατη αποφυλάκισή του για επίθεση με όπλο και οπλοκατοχή

Φρίκη στις ΗΠΑ: 23χρονος αποκεφάλισε την 64χρονη γιαγιά του και πέταξε το κεφάλι της σε ακτή ποταμού (βίντεο)

Η απόλυτη φρίκη σημειώθηκε στην περιοχή Σάντα Ρόσα των ΗΠΑ, καθώς ένας 23χρονος αποκεφάλισε την 64χρονη γιαγιά του και έπειτα πέταξε το κεφάλι της σε ακτή ποταμού.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για ανθρωποκτονία σε διαμέρισμα. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν την αποκεφαλισμένη σορό της 64χρονης Έλβια Λόπεζ-Αρόγιο.

Οι υποψίες στράφηκαν από την πρώτη στιγμή στον 23χρονο εγγονό της Λουίς Γκουστάβο Αρόγιο-Λόπεζ ο οποίος έμενε μαζί με την 64χρονη γιαγιά του και βρισκόταν υπό επιτήρηση μετά την πρόσφατη αποφυλάκισή του για επίθεση με όπλο και οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος αφού επιτέθηκε και σκότωσε την γιαγιά του, στη συνέχεια την αποκεφάλισε και τελικά έφυγε από το διαμέρισμα με το κεφάλι της γυναίκας στα χέρια.

Κατά την ίδια ενημέρωση στο διαμέρισμα βρέθηκαν αρκετά όπλα τα οποία εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο από αυτά ήταν το όργανο του εγκλήματος.

Ο 23χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου όταν τον είδε αστυνομικός στο Σαν Φρανσίσκο βάσει της ενημέρωσης που είχε προηγηθεί για τον εντοπισμό του.

Το κεφάλι της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 23χρονου σε ακτή ποταμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο το κίνητρο του 23χρονου εγγονού που οδήγησε στην άγρια δολοφονία της γιαγιάς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.