ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: Αστυνομικοί απέτρεψαν με καταδίωξη ληστεία φορτίου σαμπάνιας 600.000 ευρώ

Η κλοπή του φορτίου σαμπάνιας Moët & Chandon έγινε το Σάββατο από τις εγκαταστάσεις εταιρείας στην πόλη Ρεμς της Γαλλίας

Γαλλία: Αστυνομικοί απέτρεψαν με καταδίωξη ληστεία φορτίου σαμπάνιας 600.000 ευρώ

Η αστυνομία στη Γαλλία εξαπέλυσε μια καταδίωξη υψηλής ταχύτητας εναντίον αγνώστων που έκλεψαν δύο φορτηγά με σαμπάνια αξίας 600.000.

Η κλοπή του φορτίου σαμπάνιας Moët & Chandon έγινε το Σάββατο από τις εγκαταστάσεις εταιρείας στην πόλη Ρεμς της Γαλλίας, περίπου 120 χλμ. βορειοανατολικά του Παρισιού στην καρδιά της περιοχής της Καμπανίας.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και με τη βοήθεια συσκευών εντοπισμού στα φορτηγά κατάφερε να καταδιώξει τους κλέφτες καθώς είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο A4 που συνδέει τη Ρεμς με το Παρίσι.

Καθώς τα περιπολικά πλησίαζαν, ένας από τους οδηγούς έστριψε απότομα το φορτηγό για να χτυπήσει ένα εξ’ αυτών, αλλά η μανούβρα του γύρισε μπούμερανγκ αφού επέτρεψε στο περιπολικό να εμβολίσει το φορτηγό και να το βγάλει στην άκρη του αυτοκινητόδρομου, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

Ο οδηγός πήδηξε από το ημιφορτηγό, ενώ ήταν ακόμη εν κινήσει, και επιβιβάστηκε σε μια BMW που συνόδευε τη φάλαγγα, ενώ το ημιφορτηγό συνέχισε την πορεία του με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Ένας από τους αστυνομικούς έτρεξε, ανέβηκε από τη θέση του συνοδηγού στο ημιφορτηγό και κατάφερε να το ακινητοποιήσει. Την ίδια ώρα το δεύτερο κλεμμένο ημιφορτηγό με δύο αστυνομικούς στο κατόπι του, έστριψε προς τα δεξιά για να τους κόψει το δρόμο, έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο, αφήνοντας τους αστυνομικούς παγιδευμένους στα συντρίμμια. Λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε άδειο σε παράδρομο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, αλλά ευτυχώς, ουδείς τραυματίστηκε στην περιπετειώδη καταδίωξη, ενώ το απίστευτο είναι ότι δεν έσπασε ούτε μία από τις φιάλες της σαμπάνιας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.