ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: Νεκρός ένας 16χρονος σε φεστιβάλ, από επίθεση με μαχαίρι – Άλλοι 17 τραυματίες

Ομάδα δέκα νεαρών με μαχαίρια προσπάθησαν να εισέλθουν στον χώρο της εκδήλωσης τα ξημερώματα της Κυριακής

Γαλλία: Νεκρός ένας 16χρονος σε φεστιβάλ, από επίθεση με μαχαίρι – Άλλοι 17 τραυματίες

Σε φεστιβάλ στη Νότια Γαλλία, έπεσε νεκρός ένας 16χρονος, όταν ομάδα δέκα νεαρών με μαχαίρια προσπάθησαν να εισέλθουν στον χώρο της εκδήλωσης τα ξημερώματα της Κυριακής.

Άλλα 17 άτομα τραυματίστηκαν με τους 8 να μεταβαίνουν στο νοσοκομείο και με τους υπόλοιπους να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τη daily mail όλα ξεκίνησαν όταν ο φύλακας της εισόδου εμπόδισε τη συμμορία και ακολούθησε η επίθεση από την οποία τραυματίστηκε και ο ίδιος.

Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν υπό διερεύνηση ενώ οι δράστες αναζητούνται, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα.

«Οι δράστες δεν ήρθαν για να διασκεδάσουν αλλά για να προκαλέσουν κακό. Η οικογένεια του θύματος ζει μία τραγωδία. Κάποιοι βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή», είπε ο δήμαρχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο έφηβος που έχασε τη ζωή του ήταν μέλος της ομάδας ράγκμπι FC Romans-Péage.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.