ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γερμανία: Άναυδοι οι συνοριακοί υπάλληλοι μέτρησαν 23 ανθρώπους μέσα σε ένα επταθέσιο αυτοκίνητο

Στον οδηγό θα επιβληθεί πρόστιμο για μεταφορά υπεράριθμων επιβατών

Γερμανία: Άναυδοι οι συνοριακοί υπάλληλοι μέτρησαν 23 ανθρώπους μέσα σε ένα επταθέσιο αυτοκίνητο

Μία 23μελής οικογένεια ταξίδεψε από την Πολωνία στην Ελβετία μέσω Γερμανίας μέσα σε ένα 7θέσιο αυτοκίνητο.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου θα επιβληθεί πρόστιμο για μεταφορά υπεράριθμων επιβατών.

Συνολικά 23 ανθρώπους, από τους οποίους 9 ενήλικους, μέτρησαν οι τελωνειακοί υπάλληλοι στα σύνορα μεταξύ Γερμανίας και Ελβετίας, όταν άρχισαν να αποβιβάζονται από ένα επταθέσιο αυτοκίνητο.

Στο όχημα είχαν καταφέρει να χωρέσουν τα μέλη μιας «διευρυμένης οικογένειας» που ταξίδευε από την Πολωνία με προορισμό τη Βέρνη, την πρωτεύουσα της Ελβετίας. Ο έλεγχος στο όχημα έγινε το πρωί της Δευτέρας (02.01.2023), όπως ανέφεραν οι γερμανικές αρχές.

«Είκοσι τρεις άνθρωποι βγήκαν από το αυτοκίνητο», περιέγραψε λακωνικά η αστυνομία. Ήταν 9 ενήλικοι και 14 παιδιά.

Ο έλεγχος έγινε στον μεθοριακό σταθμό του Βάιλ αλ Ράιν, στη νοτιοδυτική Γερμανία.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου, που είναι μόνιμος κάτοικος Ελβετίας, θα επιβληθεί πρόστιμο επειδή μετέφερε τόσους πολλούς επιβάτες «χωρίς καμία εγγύηση για την ασφάλειά τους», πρόσθεσε η γερμανική αστυνομία.

Αφού ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά, δόθηκε στη… φυλή η άδεια να περάσει στην Ελβετία, όμως «όχι όλοι τους μέσα στο Seat αυτοκίνητο», διευκρίνισε η αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.